SKF pristato naują stabdžių trinkelių asortimentą

25 balandžio 2023, 18:44

SKF pristato naują stabdžių trinkelių asortimentą – pažangų sprendimą su keramika, kuris užtikrina mažesnį dulkių susidarymą, puikų tarnavimo laiką ir optimalų triukšmo lygį.

Daugiau nei šimtmetį sukaupusi patirtį originalios įrangos ir atsarginių dalių rinkoje ir papildžiusi jau gerai žinomus stabdžių diskus su guoliais, SKF pristato visiškai naują SKF stabdžių trinkelių asortimentą,visada atitinkantį Europos reglamentą ECE-R90.

Šios naujos stabdžių trinkelės specialiai sukurtos visoms kelio sąlygoms. Palyginti su standartinėmis rinkoje esančiomis stabdžių trinkelėmis, mūsų stabdžių trinkelės buvo gerokai patobulintos medžiagų požiūriu. Daugumoje jų yra keraminių komponentų, kurie užtikrina mažesnį dulkių susidarymą, puikų patvarumą, taip pat minimalų triukšmą. Šis triukšmo sumažėjimas įrodytas SKF atliktais lyginamaisiais bandymais su kitais įvairių gamintojų gaminiais, remiantis SAE J2521 triukšmo bandymo procedūra. Visuose rezultatuose SKF trinkelės pranoko konkurentus.

SKF stabdžių trinkelėms taikomas specialus terminis apdorojimas, vadinamas deginimu, kuris optimizuoja trinties koeficientą ir taip skatina geresnį stabdymą bet kokiomis kelio sąlygomis. Kad stabdymas būtų efektyvus akimirksniu, SKF stabdžių trinkelės turi padengtą paviršių, kuris pagerina stabdžių trinkelių ir diskų sukibimą pirmą kartą stabdant, todėl vairuotojas jaučia absoliučią automobilio kontrolę. Kartu tai gali iki 20 % sutrumpinti stabdymo kelią ir suteikti vairuotojui absoliutų saugumą pirmą kartą sustojus.

Kaip jį galima įdiegti?

Siekiant palengvinti montavimo procesą, dauguma SKF stabdžių trinkelių rinkinių komplektuojami su visais priedais, įskaitant elektrinius nusidėvėjimo indikatorius, varžtus ir griebtuvų spaustukus, atitinkančius originalios įrangos specifikacijas. Naujieji priedų rinkiniai pakeičia senąjį rinkinį ir išlaiko optimalų triukšmo slopinimą naudojimo metu. Visi šie komponentai leidžia puikiai sumontuoti ir sumažina netikėtą girgždėjimą, o kartu gali būti lengvai keičiami.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!