„NTK VEHICLE ELECTRONICS“ SU NAUJA IDR VOŽTUVIŲ KARTA

1 rugsėjo 2022, 8:00

Įmonė „NGK SPARK PLUG“, pasaulinė automobilių uždegimo ir jutiklių lyderė. pristatė naują IDR vožtuvų asortimentą. Ji papildė gamintojo pasiūlymą su „NTK Vehicle Electronics“ prekės ženklu. Naujos serijos IDR vožtuvų kokybė atitinka originalias nuorodas. Visas asortimentas bus pristatytas palaipsniui per trejus metus, galiausiai patenkins 153 mln. EARA regione pagamintų automobilių poreikius ir klientams suteiks išsamią jutiklių asortimentą.


Naujasis IDR vožtuvų asortimentas sukurtas taip, kad papildytų „NGK SPARK PLUG“ antrinės rinkos pasiūlymą ir suteiktų klientams kompleksišką aptarnavimą visiems automobilių jutiklių poreikiams. „Su IDR vožtuvų premjera savo klientams suteikiame visą kompleksiškumą ir patogumą“, – sako Frankas Massia, „EMEA NGK SPARK PLUG EUROPE GmbH“ antrinės rinkos rinkodaros direktorius. „Naujas IDR vožtuvų asortimentas – tai pasiūlymas, kurio rinka laukė ilgus metus. Dabar šį poreikį visiškai patenkins mūsų įmonė, todėl mūsų klientai vienoje vietoje turės prieigą prie visų su transporto priemonių elektronika susijusių sprendimų.

Pagrindinė išmetamųjų dujų recirkuliacijos sistemos (IDR vožtuvo) funkcija yra sumažinti azoto oksido (NOx) kiekį, susidarantį degimo procese, kai aukšta temperatūra leidžia susikaupti azotui ir deguoniui, esančiam oro ir kuro mišinyje. Šiandien rinkoje yra trijų skirtingų tipų IDR vožtuvai – pneumatiniai, elektriniai ir elektriniai su aušinimo bloku. Jie veikia paimdami išmetamąsias dujas iš išmetimo kolektoriaus, o tada grąžindami išmetamąsias dujas atgal į įsiurbimo kolektorių, sumaišydami jas su grynu oru.

IDR vožtuvai, sukurti aštuntojo dešimtmečio pradžioje, Europoje pradėti naudoti paskutinį XX-ojo amžiaus dešimtmetį,  siekiant sumažinti išmetamųjų teršalų kiekį pagal „Euro 1“ standartus. Šiuo metu visuose dyzeliniuose automobiliuose standartiškai yra sumontuoti IDR vožtuvai, o manoma, kad jie taip pat naudojami maždaug 40 % benzininių transporto priemonių. Dauguma naujų transporto priemonių modelių bus komplektuojami su dviejų tipų IDR vožtuvais (žemo slėgio ir aukšto slėgio). Tai reiškia, kad tokių sprendimų atsarginių dalių rinka artimiausiu metu augs.

„NGK PARK PLUG“ planuoja pristatyti visą „NTK Vehicle Electronics“ IDR vožtuvų liniją keturiais etapais.

– Iki 2022 m. pabaigos bus pristatytos 84 nuorodos, kurios patenkins 125 mln. transporto priemonių paklausą EARA regione.

– 2023 m. pasiūlymas bus papildytas dar 46, kurie apims 132 mln. transporto priemonių parką.

– 2024 m. „NTK Vehicle Electronics“ prekės ženklas pasiūlys net 170 modelių IDR vožtuvų, kurie patenkins bendrą net 153 mln. transporto priemonių paklausą.

– Paskutiniame etape – 2025 m. – įmonė daugiausia dėmesio skirs IDR vožtuvų asortimento konsolidavimui ir naujų sandėliavimo vienetų (SKU) identifikavimui. Šiame etape tikimasi patenkinti daugiau nei 75 % dyzelinių ir benzininių transporto priemonių rinkos paklausos.

Planuojami nauji NTK IDR vožtuvų asortimento sprendimai apima, viena vertus, produktų prieinamumą ir platų dalyvavimą vietiniame platinime, taip pat aukščiausios kokybės paslaugas klientams, pvz., nuorodų „NGK SPARK PLUG“ svetainėje ir „TecDoc“ sistemoje paruošimą.  Taip pat yra techninių vaizdo įrašų, kuriuose išsamiai aprašomas IDR vožtuvų veikimas ir montavimas.

Daugiau informacijos galima rasti svetainėje www.ngkntk.com.

 

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!