„MICHELIN CrossClimate 2“ – naujausios universalios „Michelin“ padangos

5 gegužės 2022, 17:56

„MICHELIN CrossClimate 2“ suprojektuotos taip, kad būtų galima saugiai važiuoti visais keliais ir bet kokiomis oro sąlygomis.

„MICHELIN CrossClimate 2“
  • Pažangios technologijos užtikrina aukščiausias eksploatacines savybes nuo pirmojo iki paskutiniojo kilometro.
  • Pasiekiami 115 padangos dydžių  – nuo 15 iki 20 colių skersmens ratams.
  • Artimiausius penkerius metus universalių padangų segmento augimo greitis išliks aukštesnis kaip 16 proc. per metus.

„MICHELIN CrossClimate 2“ padangos užtikrina:

  • Vasarinių padangų eksploatacines savybes stabdant ant sausos ir šlapios dangų, energijos vartojimo efektyvumą ir ilgalaikiškumą;
  • Žieminių padangų eksploatacines savybes greitėjant ir stabdant ant snieguotos dangos ir esant žemai aplinkos temperatūrai.

3PMSF žymuo (3 viršukalnių kalnas su snaige) ant „MICHELIN CrossClimate 2“ šoninių sienelių patvirtina, kad padangas galima naudoti žiemą, ir šalyse, kuriose privaloma naudoti žiemines padangas.

 

Naudojamos pažangios technologijos, taigi aukščiausios eksploatacinės savybės užtikrinamos nuo pirmojo iki paskutiniojo kilometro

„MICHELIN CrossClimate 2“ – inovatyvus pažangiųjų technologijų, kurios taikomos visuose padangų elementuose, o daugiausia – gumos mišinyje ir protektoriaus reljefe, derinys.

 

„MICHELIN CrossClimate 2“ ir naujos padangos, ir su iki leistino lygio susidėvėjusiu protektoriumi  (atitinkančiu žieminių padangų naudojimo nacionalinių teisės aktų reikalavimus) laimėjo šešis iš devynių bandymų, kurie buvo atliekami 2020 ir 2021 metais, daugiausia stabdymo ir traukos veiksmingumo kategorijose. Be to, padangos išsiskiria puikiu patvarumu dėl gumos mišinių ir dantytų lamelių, kurios sumažina padangų riedėjimo pasipriešinimą ir pagerina jų patvarumą.

 


„MICHELIN CrossClimate 2“ naudojami sprendiniai nekenkia gamtai

„MICHELIN CrossClimate 2“ – patvaresnės, tad šias padangas galima keisti rečiau – tik nudilus protektoriui iki mažiausio leistino lygio. Mažiau keičiamų padangų – mažiau naudojamų žaliavų, vadinasi – ir mažiau atliekų. Kita vertus, silpnesnis pasipriešinimas riedėjimui sumažina išmetamo CO2 kiekį. „MICHELIN CrossClimate 2“ pasipriešinimas riedėjimui palyginamas su standartinių vasarinių padangų pasipriešinimu.[1] Be to, dėl geresnio padangų patvarumo vairuotojai gali džiaugtis geresniu kokybės ir kainos santykiu, o dėl silpnesnio pasipriešinimo riedėjimui – ir mažesnėmis degalų sąnaudomis.

„MICHELIN CrossClimate 2“ gali būti montuojama nuo 15 iki 20 colių skersmens ratams. 115 dydžių sąraše pateikiamos 65 naujos eilutės, t. y. 40 proc. daugiau nei ankstesnio „MICHELIN CrossClimate+“ modelio.

„Michelin“ naujovė gaminama septyniose Europos gamyklose, daugiausia – Prancūzijoje, taip pat Lenkijoje, Vokietijoje, Italijoje ir Ispanijoje.

„MICHELIN CrossClimate“ padangų serija padarė didžiulę įtaką Europos universalių padangų rinkai, kuri nuo šių padangų pasirodymo 2015 m. kasmet paauga apie 19 proc. Be to, universalios padangos – vienintelis segmentas, kuris nenutrūkstamai augo, nepaisant pandemijos.[2] Skaičiuojama, kad artimiausius penkerius metus universalių padangų segmento augimo greitis išliks aukštesnis kaip 16 proc. per metus.

 

„MICHELIN CrossClimate 2“ užima aukščiausias vietas

Pirma pagal stabdymą:– ant sausos dangos;

– ant šlapios dangos, kai padangos protektorius susidėvėjęs iki mažiausio leistino gylio;

– ant snieguotos dangos, kai padanga nauja, ir kai jos protektorius nusidėvėjęs iki mažiausio leistino gylio.

Pirma pagal trauką važiuojant per sniegą nuo pirmojo iki paskutiniojo kilometro (naujos padangos ir su leistinu nudilimo lygiu).

2 vietą pagal stabdymą ant šlapios dangos (naujos padangos).Puiki rida ir mažas pasipriešinimas riedėjimui. 

„Michelin“– pasaulinė padangų technologijų lyderė. „Michelin“ grupė gamina, parduoda ir siūlo mobilumo srities produktus ir paslaugas. Įmonė yra lengvųjų automobilių, sunkvežimių, žemės ūkio ir statybos technikos, orlaivių, motociklų ir dviračių padangų gamintoja bei vadovų, žemėlapių, atlasų ir skaitmeninių paslaugų leidėja. Grupės būstinė įsikūrusi Klermone-Ferane, Prancūzijoje. Visame pasaulyje įmonėje dirba daugiau kaip 123 tūkst. darbuotojų, o įmonė veiklą vykdo 170 šalyje. „Michelin“ valdo 71 gamybos įmones. Lenkijoje „Michelin“ grupė valdo padangų gamyklą Olštyne ir yra įkūrusi Komercijos direkciją Varšuvoje.

/https://intercars.lt/lt/naujienos/michelin-crossclimate-2-naujausios-universalios-michelin-padangos/

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!