Naujas „Inter Cars Lietuva“ padalinys Kėdainiuose!

12 balandžio 2022, 9:26

Kėdainiuose atidarytas naujas „Inter Cars Lietuva“ padalinys, kuriame klientai gali įsigyti lengvųjų automobilių, sunkvežimių, motociklų, valčių, žemės ūkio ir kitos technikos dalis, alyvas, padangas, akumuliatorius bei aksesuarus, taip pat   serviso įrangą ir įrankius .

„Inter Cars“ žinoma kaip įmonė, turinti plačiausią prekių asortimentą, ir galinti patenkinti įvairiausius klientų poreikius, o padalinio atidarymas Kėdainiuose leis tai įgyvendinti dar greičiau ir efektyviau! Naujasis padalinys duris atvėrė kovo 24 dieną.

Naujasis „Inter Cars Lietuva“  padalinys išsiskiria ypač gausiu alyvų asortimentu ir prieinamumu klientams, motociklų prekėmis, pasaulinį pripažinimą turinčių prekės ženklų automobilių dalių gausa. Tai ne tik dar vienas padalinys, bet ir galimybė plėstis autoservisams, kurie lengvai galės įsigyti reikiamas dalis už prieinamą kainą! – teigia lengvųjų automobilių dalių pardavimų vadovas Ugnius Katkauskas.

„Inter Cars Lietuva“ padalinys Kėdainiuose yra vienas didžiausiu prekybos tašku šiame regione, jo bendras sandėlio ir prekybos plotas beveik 700 kv. m. Jau seniai mūsų klientai rodė didelį susidomėjimą, kad toks padalinys atsirastų Kėdainių mieste. Pagrindinė naujo padalinio misija yra padėti savo klientams, servisams, didelėms įmonėms su savo remonto dirbtuvėmis ir visiems kitiems klientams, norime pasiūlyti labai platų ir kokybiška „Inter Cars“ prekių asortimentą. Įsiklausysime i savo klientu poreikius ir labai stengsimės augti kartu su klientais! – teigia naujo padalinio vadovas Nerijus Sipavičius

Naujasis „Inter Cars Lietuva“ padalinys bus įsikūręs visai šalia pagrindinės Kėdainių miesto arterijos – J. Basanavičiaus g. 91F. Padalinys pritaikytas klientams turintis puikų privažiavimą, didelę parkavimosi aikštelę. Pati parduotuvė yra lengvai pastebima iškabos ir stendai palydės jus iki pat parduotuvės durų. Šią vietą nesunkiai ras Kėdainių miesto gyventojai, nes naujasis „Inter Cars“ padalinys įsikūręs netoli Kėdainių autobusų stoties, taip pat šalia yra „Senukai“, „Maxima“ ar „Topo Centras“ parduotuvės.

“Inter Cars” grupė užima pirmą vietą tiek pagal lengvųjų automobilių, tiek pagal sunkvežimių dalių prekybą Rytų ir Centrinėje Europoje. „Inter Cars“ grupė jau kelis metus iš eilės užima 2 vietą Europoje (ir net 8 pasaulyje) pagal prekybą automobilių dalimis. 2019 metais įmonių grupės pajamos pirmą kartą viršijo 2 mlrd. Eur ir įmonė toliau jas didina. Visoje „Inter Cars“ organizacijoje dirba daugiau nei 14 000 žmonių.

Primename,  kad prekių pristatymas „Inter Cars Lietuva“ yra nemokamas ir populiarias prekes pristatome dar tą pačią dieną po užsakymo!

Pirm. – Penk. 8:00-18:00
Šeštadienis 8:00-14:00
Sekmadienis Nedirba

Tel. 834753056

/intercars.lt

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!