Žinomo gamintojo alyvos nuo šiol bus parduodamos perdirbtose buteliuose

20 spalio 2024, 10:24

Visiškai perdirbtų pakuočių įvedimas į Europos rinką yra tiekėjų įsipareigojimo ir plataus bendradarbiavimo tiekimo grandinėje rezultatas. Dar iki šių metų pabaigos Europoje pasirodys 5 milijonai tokių butelių. Kitais etapais prekės ženklas planuoja įgyvendinti šį sprendimą globaliai, siekdamas savo tvaraus vystymosi tikslų.

Sprendimas, priimtas galvojant apie ateitį

Naudodama visiškai perdirbtas medžiagas, įmonė sumažina pakavimo medžiagų, pagamintų iš iškastinio kuro, kiekį ir sumažina anglies dioksido emisiją. Dėl to kiekvieno 1 l ir 5 l talpos butelio bendras anglies pėdsakas bus 68% mažesnis nei butelio, pagaminto nenaudojant perdirbtų medžiagų. Siekdama šio rezultato, FUCHS įmonė, bendradarbiaudama su tiekėjais, patobulino gamybos technologiją nepakenkdama produkto kokybei, optimizuodama gamybos procesą.

Toliau siekdama savo tvaraus vystymosi tikslų, FUCHS įsipareigojo sumažinti emisijas visoje vertės grandinėje (nuo lopšio iki kapo) bent 90% iki 2040 metų (palyginti su 2021 metais). Be darbo su medžiagų baze, pagal naujausią išsamią metinę tvarumo ataskaitą, nuo 2021 metų FUCHS sumažino savo anglies pėdsaką 14,8%. Tai apima visas įmonės emisijas, kurioms FUCHS gali turėti tiesioginę įtaką.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!