Naujas generatoriaus pasiūlymas „AS-PL”

23 balandžio 2019, 23:36

„AS-PL“ išplėtė savo asortimentą nauju generatoriaus nr. A0658S pasiūlymu.  

Naujasis „AS“ produkto modelis priklauso Standard linijai ir reiškia visišką nepriklausomumą ir patikimumą, kurį garantuoja gerai žinomas prekės ženklas. Produktas gali būti naudojamas tokiuose modeliuose, kaip „John Deere 120D“, „John Deere 160DLC“, „John Deere 210G“, „John Deere 2154“, „John Deere 270DLC“, „John Deere 290DLC“, „Volvo A30D“.

„AS-PL” Sp. z o.o. siūlo daugiau kaip 17 000 asortimento elementų, atitinkančių beveik 250 000 nuorodų numerius. Platus modelių asortimentas suskirstytas į tris produktų linijas: Economy, Standard ir Premium. Siūlomi keleivinių automobilių, sunkvežimių, žemės ūkio mašinų, laivų, motociklų ir pramonės rinkos dalių ir agregatų rinkiniai.

Firmos siūlomoms prekėms taikomos griežtos bandymų procedūros. Patikimų produktų pristatymas yra svarbiausias „AS-PL” tikslas, kuris tuo pačiu metu yra ir firmos misija. Visi bendrovės siūlomi generatoriai ir starteriai yra išbandyti specializuotomis mašinomis ir prie siūlomų produktų yra pridedami bandymų rezultatai.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!