Pasaulinė premjera: „Alfa Romeo Giulia“ su nauja „Continental“ stabdžių sistema

4 liepos 2016, 9:35

Ypatingai efektyvi „Continental“ stabdžių sistema MK C1 yra veiksmingesnė, lengvesnė, užtikrina trumpesnį stabdymo kelią ir didesnį komfortą.

Frankfurtas, 2016m. birželio mėn.Efektyvesnis ir trumpesnis stabdymo kelias: tarptautinio automobilinės įrangos tiekėjo „Continental“ stabdžių modulis MK C1 pirmą kartą serijiniu būdu pradėtas diegti į integruotą naujosios „Alfa Romeo Giulia“ stabdžių sistemą. „Ypatingai didžiuojuosi, kad mūsų įranga sumontuota tokiame automobilyje kaip „Alfa Romeo Giulia“. Tai yra didelis puikaus inžinierių grupės darbo įvertinimas, kurie kūrė ir serijinei gamybai parengė šią novatorišką stabdžių sistemą, – džiaugėsi Felixas Bietenbeckas, „Continental“ Automobilių dinamikos skyriaus vadovas. – Mūsų sistema sukuria ypatingai didelę stabdymo galią, kuri, veikdama drauge su saugos sistemomis ir užtikrindama trumpesnį stabdymo kelią, padeda išvengti arba žymiai sumažina eismo įvykių pasekmes“.

Naujoji „Continental“ elektroninė stabdžių sistema yra veiksmingesnė, lengvesnė ir kompaktiškesnė už įprastus automobiliuose naudojamus stabdžius. Integruota stabdžių sistema taip pat sumažina pedalo virpesius stabdymo metu, o vairuotojas visada jaučią vienodą spaudžiamo pedalo jėgą, taip užtikrinant didesnį komfortą ir saugumą.

Itin veiksminga nauja integruota stabdžių sistema

Naujojoje sistemoje stabdžių jėgos aktyvavimas, stabdžių stiprintuvas ir saugumo sistemos (stabdžių antiblokavimo ABS ir elektroninio stabilumo ESC sistemos) yra sujungti į vieną kompaktišką ir itin lengvą stabdžių modulį, kuris sveria keturiais kilogramais mažiau nei įprastos stabdžių sistemos. Elektrohidraulinis modulis žymiai greičiau nei įprastos hidraulinės sistemos padidina stabdžių sistemos slėgį, todėl yra gerokai veiksmingesnis kai naudojamas su pažangiausiomis saugos sistemoms, padedančiomis išvengti eismo įvykių ir apsaugoti pėsčiuosius. Be to šis modulis gali būti diegiamas ir į rekuperacines stabdžių sistemas be jokių papildomų nustatymų, taip padidinant komfortą, užtikrinant saugesnį ir dinamiškesnį važiavimą, taip pat didesnį energijos taupymą.


www.continental-corporation.com

Oficialusis UEFA EURO 2016™ rėmėjas

Continental plėtoja pažangias technologijas, skirtas žmonių ir krovinių pervežimui. Tarptautinis padangų gamintojas, būdamas patikimas partneris ir automobilinės industrijos tiekėjas, siūlo tvarius, saugius, patogius, individualiai pritaikytus ir prieinamus sprendimus. Korporacijos, kurios sudėtyje yra penki padaliniai – Važiuoklės ir saugumo, Vidaus įrangos, Transmisijos, Padangų ir ContiTech, 2015 metų apyvarta siekė 39,2 milijardus eurų. Šiuo metu 55 pasaulio šalyse esančiuose įmonės padaliniuose dirba daugiau nei 212 000 darbuotojų.

Važiuoklės ir saugumo padalinyskuria ir gamina integruotas aktyvaus ir pasyvaus saugumo technologijas, taip pat automobilių įrangos dalis. Produktų gama apima nuo elektroninių ir hidraulinių stabdžių ir važiuoklės kontrolės sistemų iki pažangių vairuotojo pagalbinių sistemų, saugos pagalvių elektronikos ir jutiklių, taip pat elektroninės pneumatinės pakabos sistemų. Važiuoklės ir saugumo padalinyje visame pasaulyje dirba daugiau kaip 40 000 darbuotojų, o 2015 metų apyvarta apytiksliai siekė 8,4 mlrd. eurų.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!