Įmonės „Eoltas“ automobilių dalys Tauragėje

22 birželio 2015, 22:14

Birželio 22 dieną Tauragėje, S.Dariaus ir S.Girėno g. 15, buvo atidarytas didžiausias regione specializuotas lengvųjų ir komercinių automobilių dalių prekybos centras „Viskas automobiliui“.

Bendrovės „Eoltas“ atidarytame prekybos centre bus galima rasti plačiausią asortimentą Europoje, Japonijoje ir JAV pagamintų automobilių variklių ir važiuoklių atsarginių dalių, taip pat – pasinaudoti vienintele Rytų Europoje prekių užsakymo sistema, leidžiančia matyti ir užsakyti prekes tiesiai iš gamintojų sandėlių.

Pasak Lietuvos metų eksporto įmonės „Eoltas“ vykdančiojo direktoriaus Marijaus Montvilo, Tauragė investicijoms pasirinkta dėl augančių klientų poreikių Vakarų Lietuvoje bei eksportui strategiškai palankios Tauragės geografinės padėties.

22 metus sėkmingai auganti kompanija kokybiškomis lengvųjų ir komercinių automobilių detalėmis aprūpina Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Panevėžio, Šiaulių, Utenos bei Rokiškio gyventojus. „Eolto“ atstovų teigimu, kompanijos apsisprendimui žengti į Tauragę lemiamos įtakos turėjo ir tai, jog šis regionas yra atokiau nuo didžiųjų miestų, o vietinė pasiūla nepatenkina paklausos.

„Šiandieninė rinka reikalauja, kad autodetales individualūs pirkėjai ir autoservisai ar automobilių dirbtuvės galėtų įsigyti vienoje vietoje ir per trumpiausią įmanomą laiką, o, esant itin retų detalių poreikiui, turėtų galimybę jas užsisakyti ir gauti tiesiai iš gamintojo. Nuo šiol tokios galimybės atsiveria ir tauragiškiams“, – teigia Marijus Montvilas. Kompanijos atstovai atvirauja, jog pirmąjį klientų srautą šią vasarą pradžiugins ne tik gausus automobilių prekių pasirinkimas, bet ir išskirtinės nuolaidos.

2014 m. „Eolto“ grupės apyvarta siekė 35 mln. eurų. Per pastaruosius metus kompanijai pavyko įsitvirtinti Graikijos, Olandijos, Estijos, Norvegijos ir Suomijos rinkose, o siūlomos produkcijos krepšelis pagausėjo dešimteriopai, viršydamas pusę milijono skirtingų prekių pozicijų, kurios nuo šiol bus prieinamos visiems Tauragės regiono gyventojams.

Parduotuvę rasite adresu: Dariaus ir Girėno g. 15.


Telefonas pasiteirauti (8 446) 51420; darbo laikas: I-V: 8-18val., VI: 9-15val., VII: Nedirba.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!