Naujas produktas „Valeo“ pasiūlyme

21 liepos 2020, 15:48

2020 m. „Valeo“ atsarginių dalių rinkoje pristato dvigubą sausą sankabą. Šis produktas yra „Valeo“ kompetencijos išplėtimas pavarų mechanizmų sistemų srityje, ir taip  pasiūlymas tampa dar išsamesnis. Šis sprendimas jau naudojamas „KIA“ ir „Hyundai“ transporto priemonėse, leidžiant įmonei išlaikyti strateginę poziciją sparčiai augančioje rinkoje.
„Valeo“ projektuoja tobulumą
„Valeo“ dviguba sausa sankaba išsiskiria išskirtinomis eksplotacinėmis galimybėmis O.E. technologijose. Didelis dėmesys buvo skirtas kai kurioms pagrindinėms produkto savybėms. Lygus ir nuolatinis pagreitis kartu su minimaliu sukimo momento praradimu padidina išskirtinę vairavimo patirtį. Elektromechaninis pavarų perjungimo valdymas taip pat padidina vairavimo efektyvumą. „Valeo“ dviguboje sausoje sankaboje panaudoti sekančias pavaras įjungiantys įtaisai leidžia pavaras perjungti 15% greičiau, palyginti su ankstesne „Hyundai“ ir „KIA“ automobiliuose naudojama 6 greičių pavarų dėže. Visos šios savybės „Valeo“ dvigubą sausą sankabą daro vieną geriausių atsarginių detalių rinkoje. Ji derina automatinės pavarų dėžės patogumą ir mechaninės pavarų dėžės efektyvumą.

„Valeo“ padeda sumažinti išmetamo CO2 kiekį
CO2 sumažinimas yra vienas iš „Valeo“ prioritetų ir tapo pagrindu kuriant dvigubą sausą sankabą. Be to, pavarų išjungimas veikia nereikalaujant elektros energijos iš elektromechaninio įtaiso mechanizmo. Visos šios naujovės pagerina sklandumą, mažina vibraciją ir pasipriešinimą, o tai reiškia, kad sumažėja degalų sąnaudos ir sumažėja išmetamas CO2 kiekis.

Dviguba „Valeo“ sausa sankaba ir daug daugiau
Naujas „Valeo“ asortimentas įvedamas į rinka kartu su išsamiais surinkimo sprendimais – paprasta rankinio kalibravimo procedūra sukurta tam, kad padidintų dirbtuvių efektyvumą. Pasiūlyme yra taip pat visa techninio palaikymo programa, įskaitant surinkimo instrukcijas, tiesioginius mokymus, internetinius seminarus, interaktyvius pristatymus ir vaizdo įrašus pateiktus nemokamoje internetinėje techninėje platformoje „Valeo Tech @ssist“.

Tai yra svarbus „Valeo“ žingnis IAM skirtoje strategijoje, tai taip pat paruoštų modernių pavaros sistemų surinkimo sprendimų kūrimo tęsinys. „Valeo“ dvigubos sausos sankabos pasiūlyme yra pateikiami sankabos komplektai, dvigubos masės smagračiai, pavaros cilindrai, surinkimo įrankiai ir visas techninės pagalbos paketas.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!