Castrol įmonės teptinių medžiagų naujoji formulė

11 balandžio 2024, 8:45

Castrol prekės ženklas į savo asortimentą įtraukia naujovę. Tai naujoji formulė 3 in 1 motociklų ir motorolerių tepalams.

Atnaujinta POWER1 gamoje patenkinti plačios motorciklų ir motorolerių naudojimo sklaidos reikalavimus. Naudojama Castrol POWER1 naujojoje FORMULĖJE 3 in 1 buvo sukūrta, siekiant užtikrinti gerą veikimą trijuose svarbiausiuose srityse: galia ir paūmėjimas, apsauga bei sklandi važiavimas.

Produkto plėtojimo etapo spartos testuose motociklai, kuriuose naudojamas Castrol POWER1, buvo pajėgūs nugalėti aštuonis metrus ilgesnį atstumą nei naudojant kitus aliejus. Be to, pastebėta, kad Castrol POWER1 užtikrina 50% geresnę apsaugą nuo dėvėjimosi, lyginant su pramonės normų ribomis, ir leidžia sklandžiai paūmėti be slydimo ar virpėjimo.

Be naujosios formulės, atnaujinta Castrol POWER1 gamą taip pat išskiria į 2023 m. pristatyta atnaujinta Castrol prekės ženklo tapatybė. Ji taip pat turi naujas etiketes, suprojektuotas taip, kad pirkėjams būtų lengviau rasti tinkamą produktą savo motociklams ar motoroleriams.

Europoje mažų Castrol pakuotės pasiūla buvo modifikuota, dėl to dabar ji turi mažiau plastiko. Naujoji penkių litrų butelis reiškia 20% mažiau plastiko, lyginant su ankstesne buteliu. Tikimasi, kad šios pastangos leis sutaupyti 1000 tonų plastiko per metus Europoje, palyginti su ankstesnių mažų butelių dizainais, bendrą visų butelių asortimentą. Naujosios butelių buvo įvestos į keletą svarbių Castrol tarptautinių rinkų, įskaitant Kiniją ir Indiją, 2019 metais, kas sumažino plastiko suvartojimą 4000 tonų, palyginti su ankstesniais mažų butelių modeliais.

Naujai suprojektuotų pakuotų įvedimas yra dalis įgyvendinamos Castrol tvaraus vystymosi strategijos PATH360, kurios tikslai yra mažinti atliekų ir anglies dioksido išmetimo kiekį bei gerinti gyvenimo kokybę.”

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!