Niterra ir Ferrari pratęsia bendradarbiavimą dar keletą metų

28 kovo 2024, 10:23

Kaip ilgalaikis oficialus „Scuderia Ferrari“, „Formulės 1“ lenktynių komandos, tiekėjas, „Niterra“ – automobilių uždegimo ir elektronikos kompanija – pratęsė savo bendradarbiavimą su ženklu, žinomu dėl ikoninio juodo žirgo logotipo.

Beveik tris dešimtmečius Niterra tiekė kibirkštį legendiniams raudoniems lenktyniniams bolidams, padėdama komandai laimėti šešis vairuotojų čempionų titulus ir aštuonis konstruktorių titulus. Įmonė yra žinoma dėl įsipareigojimo automobilių sportui ir jo plėtrai. Bendradarbiavimo tęstinumas tarp Niterra ir seniausios bei sėkmingos „Formulės 1“ komandos apims, be kita ko, individualiems poreikiams pritaikytų uždegimo technologijų tiekimą, taip pat naujausių pasiekimų šioje specializuotoje srityje teikimą. 2024 m. vasario 13 d. „Ferrari“ pristatė SF-24 – automobilį, kuris varžysis šių metų „Formulės 1“ Pasaulio čempionate. Mašiną pilotuos Charlesas Leclercas ir Carlosas Sainzas, šeštą sezoną „Scuderia Ferrari“ komandoje Leclercui ir ketvirtą – Sainzui.

– Esame patenkinti, galėdami tęsti ilgalaikį bendradarbiavimą su „Scuderia Ferrari“ – šis pavadinimas įkūnija viską, kas taip jaudina „Formulės 1“ lenktynėse. Beveik 30 metų su šia kultine komanda mums pavyko sukurti novatoriškas uždegimo technologijas, kurios atnešė tiesioginę naudą tiek mūsų OE sektoriaus produktams, tiek atsarginių dalių rinkai. Nei kiek neabejojame, kad laukia dar daugiau bendradarbiavimo ir bendrų sėkmių. – komentuoja Damienas Germèsas, „Niterra EMEA GmbH“ prezidentas ir generalinis direktorius, regioninis EMEA prezidentas bei Globalios būstinės Japonijoje korporacinis pareigūnas.

2024 m. „Formulės 1“ Pasaulio čempionatas prasidėjo vasario 29 d. Sachyre Bahreine ir baigsis gruodžio 8 d., po 24 etapų, Jas Marinos trasoje Abu Dabyje. „Niterra“ komanda didžiuojasi, kad gali būti dalyvaujanti dar viename įdomiame „Scuderia“ skyriuje ir linki jai daug sėkmės artėjančiame sezone.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!