Pavasario siurprizai

4 balandžio 2024, 8:00

Šiais metais daugelis vairuotojų tikrai vėl bus nemaloniai nustebinti, kai pamatys savo visiškai susidėvėjusius purvasaugius. Jie dažnai būna taip smarkiai surūdiję, kad beveik neatlieka savo užduoties – apsaugoti stabdžių diskus, vairo mechanizmo šarnyro įvores ir ESP jutiklius.

Nenuostabu, nes jie susiduria su pačiomis nepalankiausiomis sąlygomis, ypač žiemą. Ant kelio barstoma druska, tyškantis vanduo ir karštos stabdžių dulkės visada smarkiai veikia šiuos komponentus, kurie dar dažnai vadinami stabdžių diskų apsaugomis. Džiugu, kad, skirtingai nei dauguma originalios įrangos elementų, visi AIC purvasaugiai yra cinkuoti, todėl veiksmingai apsaugoti nuo rūdžių.

Todėl netrukus šių sezoninių atsarginių dalių paklausa vėl išaugs. Šiuo metu AIC siūlo 424 skirtingų purvasaugių, pagamintų iš įvairiausių medžiagų, kuriuos galima panaudoti 29 298 būdais. Šių AIC gaminių taip pat galima įsigyti už labai gerą kainos ir kokybės santykį – gerokai mažesnėmis kainomis nei įprastos originalios įrangos kainos. Todėl tikrai verta pasižiūrėti į produktų katalogą.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!