Automobilinis kvapų difuzorius – Philips naujiena

12 kovo 2024, 19:03

Philips pristato naują produktą – OlfaPure 7200. Tai kvapų difuzorius – įrenginys, veikiantis kartu su programėle išmaniajame telefone. Pasak gamintojo, šis produktas turi daug privalumų palyginti su tradiciniais oro gaivikliais ar kvapų pakabinamaisiais automobilio salone.

Philips OlfaPure 7200 yra modernus kvapų difuzorius, leidžiantis ne tik labai tiksliai dozuoti kvapo intensyvumą, bet ir užtikrinantis, kad jis būtų jaučiamas visos kelionės metu. Kitų, tradicinių sprendimų atveju tai dažnai neįmanoma, nes uoslė laikui bėgant pripranta prie kvapo ir arba visai jo nejaučia, arba jaučia itin silpnai.

Philips OlfaPure 7200 – įrenginys + papildomi

įkrovikliai Difuzorius susideda iš bazinio įrenginio ir keičiamų plug-and-play tipo įkroviklių. Įkrovikliai išskiria visą Prancūzijoje sukurta kvapų gamą, kuri priklausomai nuo pasirinkimo padeda atsipalaiduoti, išlaikyti budrumą, sumažinti judėjimo ligos simptomus ar tiesiog atnaujinti orą. Įrenginys vienu metu talpina keturis įkroviklius, o kvapą pasirenkame paspaudę mygtuką.

Kvapas išskiriamas pagal algoritmą

Sistema atsižvelgia į daugelį veiksnių, pavyzdžiui, nuolatinį kvapo suvokimą (kvapo išskiriamą padidinant laikui bėgant), kabinos tūrį ir net aromatų specifiką. Pastaruoju atveju kalbama apie tai, kad kai kuriose pasaulio vietose – dėl kultūrinių priežasčių – reikalingas stipresnis arba silpnesnis aromatizavimas (pavyzdžiui, Azijos rinkoms skirti kvapai yra šiek tiek lengvesni).

Naudodamas erdvinį algoritmą, OlfaPure 7200 išskiria optimalų kvapo kiekį, atsižvelgdamas į transporto priemonės kabinos tūrį (m3), greitį, kuriuo tam tikras kvapas plinta ore, ir tai, kiek laiko jis išlieka ore (olfaktorinio užsilaikymo efektas). Tai viena iš daugelio savybių, išskiriančių jį iš daugelio konkuruojančių produktų.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!