OSRAM LED atnaujinimai dabar teisėti vis daugiau šalių

4 kovo 2024, 18:00

OSRAM išplečia savo LED sprendimų portfelį, o metų pradžia atnešė pokyčių atnaujinimo pasiūloje. Buvo pristatyta nauja produktų karta su šviesos parametrais. Be to, sausio mėnesį prie 22 šalių, kuriose šio gamintojo atnaujinimai buvo leidžiami eisme, prisijungė dar daugiau.

LED atnaujinimų portfelis neseniai gavo tris naujienas. Pirmoji yra antros kartos Night Breaker LED H7 Gen 2 lempos. Tai, kas išskiria naujus produktus, yra patobulinta optinė konstrukcija. Dėl to jos suteikia iki 230% šviesesnę šviesą, lyginant su minimaliais ECE R112 normos reikalavimais.

Be to, buvo pakeista konstrukcija, suteikiant joms modernią išvaizdą ir mažesnį šiluminį krūvį. Atnaujinimai skleidžia labai aukštos temperatūros spalvos šviesą – 6000 kelvinų.

Kita naujiena yra antros kartos Night Breaker W5W LED lempa, kuri yra leidžiama daugelyje Europos šalių. Tai yra pirmasis OSRAM W5W LED atnaujinimas rinkoje, kuris yra patvirtintas naudojimui viešajame eisme visuose 12 V automobilių modeliuose su baltu stiklu kaip stovėjimo šviesa, kontūrinė šviesa, valstybinio numerio apšvietimas ir vidaus apšvietimas.

Priešingai nei ankstesnė versija, ji nereikalauja pritaikymo prie konkretaus automobilio ir palyginimo su suderinamumo sąrašu. Šie produktai suteikia stiprią šviesą su 5700 K spalvos temperatūra ir iki 80% mažesnį energijos suvartojimą. Identiniai matmenys ir pritaikyta konstrukcija leidžia atlikti plug & play montavimą kaip tradicinės lemputės pakeitimą.

Trečia naujiena yra TRUCKSTAR LED H7 atnaujinimai sunkvežimiams, leidžiami naudoti viešajame eisme daugelyje Europos šalių konkrečių transporto priemonių modeliams. Sunkvežimių skirtų atnaujinimų montavimas yra labai paprastas, o pačios lempos yra ypač atsparios vibracijai. Jos šviečia dienos šviesai artima spalvos temperatūra – 6000 K.

Nors Lenkijoje atnaujinimai šiuo metu nėra leidžiami naudoti išoriniame apšvietime viešajame eisme, jau galima visiškai teisėtai naudotis 24 Europos šalyse. Naujos prisijungusios šalys yra Danija ir Kipras. Leidimas taikomas konkrečioms šalims bei transporto priemonių modeliams ir apšvietimo funkcijoms, išvardytoms suderinamumo sąraše.

Daugiau informacijos galima rasti svetainėje www.osram.com/nb-led

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!