Einparts EXTREMO apšvietimo linija dabar taip pat yra ksenono versija.

18 gruodžio 2023, 12:38

Halogeninės lemputės pagrindiniams priekiniams žibintams Extremo versijoje jau gana atpažįstamas gaminys. Jie pasižymi balta šviesia spalva ir sertifikavimu, leidžiančiu juos naudoti
įvairių tipų transporto priemonių viešuosiuose keliuose visoje ES. Daugybė teigiamų vartotojų atsiliepimų paskatino įmonę išplėsti tokio apšvietimo asortimentą.

Neseniai „EinParts“ prekės ženklas pristatė „Extremo“ liniją ksenono versijoje. Galimi degiklio tipai: D1S, D1R, D2S, D2R ir D3S. Šviesos spalva yra 6000K (šalta balta) – pagal gamintojo ketinimą išsiskirti spalvomis, lyginant su senesnio tipo šviestuvais (tradicinėmis ir vis dar populiariausiomis paprastomis halogeninėmis lemputėmis).

Visa pakuotė estetiškai supakuota į vadinamąjį DuoBox, kuriame yra 2 ksenoniniai degikliai. Primename, kad esant ksenoniniam apšvietimui, rekomenduojama pakeisti abu šviesos šaltinius dėl spalvos pasikeitimo naudojimo metu. Taip užtikriname, kad kelias būtų tolygiai apšviestas, o šviesos spalva išliks lygiai tokia pati.

Apibendrinant, kodėl verta atkreipti dėmesį į EinParts Extremo xenon gaminius? Pirkdami gaunate: firminį ir sertifikuotą modernios 6000K spalvos prekę, gražiai supakuotą, kuri išsiskiria iš kitų nefirminių prekių.

Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite b2b.einparts.eu portale (skirtame didmeninės prekybos partneriams).

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!