Naujos padangos „Uniroyal RainExpert 3“

21 kovo 2015, 1:48

„Uniroyal RainExpert 3“ padangose yra naudojamos technologijos, skirtos padangoms, nadojamoms aukštos klasės automobiliams. Šios padangos yra skirtos aukštos, vidutinės bei SUV klasių automobiliams.

„Ryklio odos“ technologija

„Uniroyal RainExpert 3“ padangų protektoriaus dizainas buvo įkvėptas ryklio odos savybių. Norint pagerinti padangų „RainExpert 3“ savybes, jose buvo panaudota „ryklio odos“ technologija. Šios technologijos dėka efektyviai ir greitai pašalinamas vanduo iš protektoriaus periferinių kanalų. Tuo pačiu yra efektyviai užkertamas kelias akvaplaningui.

Padangų „RainExpert 3“ pasipriešinimas riedėjimui yra 5 % mažesnis, nei ankstesnio modelio padangų. Hidrodinaminis padangų raštas apjungia dvi protektoriaus koncepcijas – asimetrinę ir kryptingą. To dėka yra užtikrinimas puikus valdymas, aukštas atsparumas akvaplaningui ir tolygus protektoriaus devėjimasis. Be to, specialiai sukurtas gumos mišinys sutrumpina stabdymo kelią bei sumažina energijos praradimą, kurį sukelia trintis.

„RainExpert 3“ yra dviejų konfiguracijų protektoriaus: 195 mm pločio (su dviem žiediniais kanalais) ir 205 mm (su trim žiediniais kanalais). Abi versijos garantuoja pačią aukščiausią kokybę ir saugumą.
Visą eksploatacijos laikotarpį yra garantuojamas žemas vidutinis padangų  „RainExpert 3“ sukeliamas vidinio triukšmo lygis. Optimizuotas protektoriaus blokų skaičius sumažina triukšmą ir garantuoja tolygų padangų devėjimasį.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!