„Hitachi Astemo“ – „OEM“ kompetencija antrinei rinkai

23 rugsėjo 2021, 8:00

„Hitachi“ ir „HÜCO“ – garantuota kokybė

Peržvelgus daugiau nei 40-ies metų sėkmingą įmonės istoriją, drąsiai galime teigti, jog „Hitachi Astemo Aftermarket Germany GmbH“, buvusi „Hitachi Automotive Systems Espelkamp GmbH“, yra viena iš pirmaujančių elektros ir elektroninių automobilių dalių tiekėjų nepriklausomoje antrinėje rinkoje.

Per pastaruosius dešimtmečius bendrovės prekinis ženklas „HÜCO“ tapo kokybės sinonimu daugiau nei 70-yje pasaulio šalių. Nuolat plečiamas įmonės asortimentas šiandien apima elektronikos, jutiklių, vairavimo, degalų tiekimo, variklio valdymo ir važiuoklės produktus. „HÜCO“ kokybės įsipareigojimas – 5-ių metų garantija – išskiria produktus iš kitų antrinėje rinkoje savo unikalumu.

„Hitachi Astemo“ suvienijo prekinių ženklų „Hitachi“, „HÜCO“ ir „Tokico“ vystymą, pardavimą, medžiagų ir kokybės kontrolę bei logistiką po savo stogu Espelkampo mieste, Vokietijoje. Kartu šie pripažinti prekiniai ženklai siūlo platų produktų asortimentą nepriklausomai antrinei rinkai.

„Hitachi“ – viskas iš vienų rankų!

„Hitachi“, kaip lyderiaujančių automobilių gamintojų partnerė, turi daugiau nei 90-ies metų patirtį OEM verslo srityje ir daugiau nei 40 metų patirtį nepriklausomoje antrinėje rinkoje Europoje. Kompanijos produktai atitinka transporto priemonių gamintojų kokybės standartus – kasmet į lyderiaujančių automobilių gamintojų naujas transporto priemones sumontuojama daugiau nei 50 milijonų šio prekinio ženklo uždegimo ričių. „Hitachi“ siūlo bene plačiausią visų uždegimo technologijų ir kitų elektroninių komponentų asortimentą Europoje – įrankiai, skirti uždegimo ričių, kaitinimo relių išmontavimui pavieniui ar aptarnavimo rinkiniuose, įskaitant pakaitinimo žvakes ir tepalus pakaitinimo bei uždegimo žvakėms, užbaigia išsamų uždegimo produktų asortimentą. „Hitachi“ tiekia „viską iš vienų rankų“.

„Hitachi“ kaitinimo žvakių valdymo blokai – tiesiog geriau!

Siūlydama pasaulyje pirmaujančius pažangius mobilumo sprendimus, tenkinančius visų klientų poreikius, „Hitachi Astemo“ prisideda prie tvarios visuomenės ir geresnės gyvenimo kokybės kūrimo. Nepriklausomoje antrinėje rinkoje kompanija taip pat daug nuveikė nuolat tobulindama šiuolaikinėmis technologijomis jau esamus produktus.

„Hitachi Astemo“ kaitinimo žvakių valdymo blokų produktų grupės siūlomas asortimentas bene plačiausias – apima daugiau nei 95% pagrindinių europinių transporto priemonių. Be to, kompanija žengė sekantį žingsnį ir siūlo unikalius aptarnavimo sprendimus, tokius kaip kaitinimo žvakių aptarnavimo rinkiniai (valdymo blokai ir pakaitinimo žvakės komplekte), o taip pat ir uždegimo bei kaitinimo žvakių tepalai.

„Hitachi Astemo“ plėtros, vystymo ir testavimo centre Espelkampo mieste Vokietijoje, kompetentingi specialistai analizuoja įvairius produktus, reaguoja į klientų poreikius ir sukuria savo pridėtinę vertę turinčius produktus.

„Hitachi“ nepriklausomos antrinės rinkos asortimente siūlomi trys skirtingų tipų produktai: analoginiai, skaitmeniniai bei pilnai elektroniniai kaitinimo žvakių valdymo blokai. Šiuolaikiniuose automobiliuose pakaitinimo žvakių valdymą perima variklio valdymas, o ryšys dažnai vyksta per magistralės sistemą.

Palyginkime produktus – „Hitachi“ 2502183 ir OE

Vietoje įprastos relės, „Hitachi Astemo“ naudoja šiuolaikinius, „sumanius“ puslaidininkius, turinčius plačias apsaugos funkcijas – relė tarnauja trumpiau, nes yra mechaninė sudedamoji dalis (gedimas, pvz., dėl kontaktų perdegimo, „kontaktų įstrigimo“ pavojus) ir neturi vidinių apsauginių funkcijų.

Tai dar vienas pavyzdys, įrodantis, jog „Hitachi“ įsipareigoja pasiūlyti savo klientams tai, ko jie tikisi iš kompanijos – tik geriausio!

„Hitachi“ taip pat gamina naujausios kartos aukšto slėgio siurblius, skirtus degalų įpurškimui ir yra pasaulio rinkos lyderė oro masės matuoklių srityje, užimanti daugiau nei 40% rinkos OEM sektoriuje. Kaip „Volkswagen“ grupės partnerė, kompanija „Hitachi“ yra vienintelė TSI, FSI ir TFSI aukšto slėgio siurblių tiekėja. „Hitachi“ taip pat turi platų produktų asortimentą jutiklių technologijų srityje ir ateityje taps OEM amortizatorių tiekėja pirmaujančiam elektroninių transporto priemonių gamintojui.

Produktų montavimo vaizdo įrašus ir daug kitų patarimų rasite mūsų „YouTube“ kanale!

Kaitinimo žvakės keitimas saugiai ir lengvai:

https://www.youtube.com/watch?v=pMqn0SMRmqg&t=90s

! Keisdami kaitinimo žvakių valdymo bloką ir kaitinimo žvakes, vadovaukitės gamintojo instrukcijomis.

 

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!