Daugiau nei 40 metų prekės ženklas „HÜCO“ atspindi aukščiausią kokybę ir inovacijas.

24 birželio 2021, 8:00

Daugiau nei 40 metų prekės ženklas „HÜCO“ atspindi aukščiausią kokybę ir inovacijas. Aukštos kokybės atsarginių dalių gamyba tarptautinei transporto priemonių elektronikos rinkai yra užduotis, kurią įmonė kelią sau ir sėkmingai ją vykdo.

2012 m. „Hüco Automotive GmbH“ tapus „Hitachi“ grupės įmone, elektrinių ir elektroninių komponentų kūrimas, gamyba ir pardavimas nuosekliai tęsiami ir plėtojami kaip „Hitachi Astemo Aftermarket Germany GmbH“. HÜCO įsigijimas išplėtė ir sustiprino „Hitachi“ pozicijas Europos automobilių rinkoje. Tapusi „Hitachi“ koncerno dalimi, bendrovė ir toliau išlieka nepriklausoma įmone ir yra „Hitachi EMEA“ (Europa, Viduriniai Rytai ir Afrika) kompetencijos centras atsarginių dalių rinkoje.

Kaip ISO sertifikuota įmonė, turinti gamyklas Vokietijoje ir Indijoje, „Hitachi Astemo Aftermarket Germany GmbH“ sėkmingai tiekia savo produktus OE ir OES klientams visame pasaulyje. 60% produkcijos yra eksportuojama ir įmonės dalis pasaulinėje rinkoje nuolat auga – tai yra didžiulė atsakomybė ir „Hitachi Astemo Aftermarket Germany GmbH“ tai žino.

Daugelį produktų grupių, kurios nebuvo tiekiamos atsarginių dalių rinkai, dabar galima įsigyti iš „Hitachi Astemo Aftermarket Germany GmbH“. Dėka trijų prekinių ženklų strategijos „Hitachi“, „HÜCO“ ir „Tokico“, įmonės užsakovams siūlomas platus originalių atsarginių dalių asortimentas – variklių valdymo, sensorikos, degimo ir elektronikos produktai.

Stiprūs ir patrauklūs prekiniai ženklai, patikimas partneris, aukštos kokybės produktai bei nuolat plečiamas asortimentas kuria ypatingą vertę „Hitachi Astemo Aftermarket Germany GmbH“ užsakovams.

Ar žinote, jog „Hitachi“ yra vienas didžiausių pasaulyje oro srauto matuoklių tiekėjų?

Įstatymais nustatytų išmetamų teršalų normų laikymasis yra svarbus kriterijus kuriant transporto priemonę. Šių normų laikymuisi, be kita ko, būtina nustatyti tikslų oro masės ir degalų kiekio santykį. Už oro masės nustatymą atsakingas oro srauto matuoklis, kuris matuoja vidaus degimo variklių (tiek benzino, tiek dyzelino) oro masės srautą ir elektros signalų pagalba perduoda duomenis variklio valdymo sistemai ar, atitinkamai, kuro įpurškimo sistemai. Šie duomenys būtini variklio valdymui, idant būtų galima tiksliai nustatyti įpurškiamų degalų kiekį, priklausomai nuo šiuo momentu reikiamos galios, oro slėgio ir oro temperatūros.

Pats jutiklis yra integruotas montuojamo jutiklio srauto kanale. Šie integruojami jutikliai gali būti montuojami oro filtre, taip pat ir matavimo vamzdeliuose, sumontuotuose transporto priemonėje. Elektroninė matavimo sistema paverčia jutiklio duomenis į atitinkamus variklio valdymo/ degalų įpurškimo sistemos matavimo duomenis.

Matuoklio veikimo principas pagrįstas netiesioginiu oro srauto matavimu. Veikimo metu į kaitinimo elementą tiekiama elektros srovė, dėka ko, elementas įkaista. Tekanti oro srovė vėsina kaitinimo elementą. Tokiu būdu šiluma, išgaunama iš kaitinimo elemento, suteikia informaciją apie tekančio oro masę.

Kuo didesnė oro masė, tuo didesnis kaitinimo elemento aušinimas arba, atitinkamai, didesnis temperatūrų skirtumas, atsirandantis proceso metu. Integruotame jutiklyje esanti elektronika apdoroja šiuos duomenis ir taip užtikrina tikslų oro srauto kiekio nustatymą.

Kaip oro srauto matuoklio gedimas paveikia transporto priemonę ir kaip pasireiškia automobilyje sumontuotas nekokybiškas oro srauto matuoklis?

Deja, dažniausiai nukenčia automobilio galia, variklio darbas tampa netolygus, padidėja degalų sąnaudos ir išmetamųjų dujų kiekis, genda kitos dalys – EGR vožtuvas, katalizatorius, lambda-zondas bei sugenda pats automobilis.

„Hitachi“ yra vienas didžiausių pasaulyje oro srauto matuoklių tiekėjų – pasiūla sudaro apie 40 proc. pasaulinės automobilių pramonės produkcijos (rinkai tiekiama apie 20 milijonų matuoklių). Šiuolaikiniuose automobiliuose sumontuojama daug daugiau daviklių, todėl sparčiai auga ir jų poreikis. Hitachi pasiūloje šiuo metu yra daugiau nei 450 įvairių rūšių daviklių, kurie montuojami daugiau kaip 25 000 vietų įvairiuose automobiliuose.

„Hitachi“ nuolat plečia produktų asortimentą, kad jau šiandien galėtų pasiūlyti tai, ko užsakovams reikės rytoj.

Daugiau informacijos apie „Hitachi Astemo Aftermarket Germany GmbH” YouTube kanale Hitachi Astemo Aftermarket Germany – YouTube ir interneto svetainėje www.hueco.com

 

 

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!