Mes esame Hitachi Astemo!

27 gegužės 2021, 8:00

Jau nuo 1980 metų prekės ženklas „HÜCO“ reiškia aukščiausią kokybės ir inovacijų lygį. Kvalifikuotų darbuotojų ir kokybiškų produktų dėka per pastaruosius kelis dešimtmečius „HÜCO“ tapo žinomu prekės ženklu tarptautinėje automobilių originalios įrangos ir atsarginių dalių rinkoje. 2012 m. „Hüco Automotive GmbH“ tapus „Hitachi“ grupės įmone, elektrinių ir elektroninių komponentų kūrimas, gamyba ir pardavimas nuosekliai tęsiami ir plėtojami kaip „Hitachi Astemo Aftermarket Germany GmbH“.

„Astemo“ gimė sujungus pirmąsias žodžių “Advanced Sustainable Technologies for Mobility” (vert. iš anglų k. „Pažangios tvarios technologijos mobilumui“) raides – naujasis pavadinimas aiškiai apibūdina integruotos įmonės misiją: „užtikrinti saugų, tvarų ir patogų mobilų gyvenimą pasitelkiant technologijas, kurios prisideda prie pažangios ir tvarios visuomenės kūrimo“.

Šiandien „Hitachi Astemo Aftermarket Germany GmbH“ užsakovams kuria vertę trys stiprūs ir patrauklūs prekės ženklai „Hitachi“, „HÜCO“ ir „Tokico“, kurių dėka siūlomas platus originalių atsarginių dalių asortimentas. „Hitachi Astemo Aftermarket Germany GmbH“ apjungia vidutinio dydžio įmonės lankstumą ir dinamiškumą su stipriosiomis koncerno įmonės pusėmis. Remdamasi tuo, įmonė sparčiai ir lanksčiai įvertina rinkos paklausą ir užsakovų poreikius, siūlo reikiamus produktus ir kokybiškas paslaugas.

Kaip viena didžiausių Europoje generatoriaus reguliatorių bei lygintuvų, degimo modulių, relių, jutiklių ir daugumos kitų produktų gamintoja nepriklausomai autodalių rinkai (angl.k. IAM – „Independent Aftermarket“), įmonė „Hitachi Astemo Aftermarket Germany GmbH“ yra beveik visų Europos OES ir su OEM susijusių kompanijų partnerė.

Remiantis ilgamete patirtimi, „Hitachi Astemo Aftermarket Germany GmbH“ siūlo variklių valdymo, sensorikos, degimo ir elektronikos produktus.

Produktai kuriami, gaminami ir išbandomi remiantis aktualiomis ir galiojančiomis OE specifikacijomis. „Hitachi Astemo Aftermarket Germany GmbH“ produktai yra nuolat tobulinami, siekiant užpildyti aptiktas OE ir transporto priemonių gamintojų spragas.

Kaip automobilių elektronikos produktų gamintoja, „Hitachi Astemo Aftermarket Germany GmbH“ yra įsipareigojusi sistemingai valdyti kokybę, vykdyti užsakovų reikalavimus bei laikytis atviros informacijos politikos.

Produktų ir paslaugų kokybė yra lemiamas sėkmės veiksnys pasaulinėje konkurencijoje.

„Hitachi Astemo Aftermarket Germany GmbH“ ypatingą dėmesį skiria produktų ir užsakovų aptarnavimo kokybei, dėka ko stiprinamas užsakovų pasitikėjimas įmonės kompetencija ir pajėgumu. „Hitachi Astemo Aftermarket Germany GmbH“ nuosekliai siekia užsibrėžtų tikslų „Be trūkumų ir defektų“, „100% pristatymo patikimumas“ ir nuolat tobulina visus procesus. Tai įgalina „Hitachi Astemo Aftermarket Germany GmbH“ pildyti visapusiškus užsakovų poreikius ir aukštus reikalavimus visų produktų, procesų ir paslaugų kokybei.

Daugiau informacijos apie „Hitachi Astemo Aftermarket Germany GmbH” YouTube kanale

Hitachi Astemo Aftermarket Germany – YouTube Hitachi Astemo Aftermarket Germany – YouTube ir interneto svetainėje www.hueco.com

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!