Naujos serijos vienos funkcijos ir galinius kombinuotus žibintus

28 spalio 2020, 11:43

Naujausia ir moderni epidemijos metu sukurta automobilių lempų serija, kurios kainos pritaikytos sąlygoms, kuriose mes visi atsidūrėme. Mums labai malonu pristatyti naujos serijos vienos funkcijos ir galinius kombinuotus žibintus W225 – W228, prieinamus įvairiose konfigūracijose, atliekančiuose nuo 1 iki 6 šviesos funkcijų. Kiekvieną lempų grupę sudaro kelios ar keliolika rūšių, kurių funkcijos ir montavimo ar prijungimo būdai yra skirtingi, kuo sudėtingesnė lempos struktūra, tuo daugiau modelių, apie kuriuos išsamią informaciją galite rasti svetainėje www.was.eu.

W225, W226 ir W227 serijos lempos yra universalios montavimo atžvilgiu, jas galima montuoti tiek kairėje, tiek dešinėje transporto priemonės pusėje. Dėl savo paprastos, bet modernios konstrukcijos, jos atitinka vertikalaus ir horizontalaus surinkimo tipo patvirtinimo reikalavimus. Tuo tarpu W228 lempos dėl savo išsiskiriančio dizaino su centre patalpintu atspindinčiu trikampiu, turi būti suskirstytos į kairiąsias ir į dešiniąsias. Galimas standartiškas montavimas – horizontaliai.

Yra du lempų W226, W227 ir W228 montavimo variantai: su dviem M6 varžtais arba tvirtinamos dviejų ar keturių sraigtų pagalba dėl specialiai išdėstytų skylių lempos korpuse. Lempos W225W228 yra universalios įtampos, jos veikia 12V ir 24V instaliacijose, yra ypač plokščios ir kompaktiškos. „Lampdemia“ serijos lempos pritaikytos kintančioms oro sąlygoms – jos puikiai pasiteisina esant temperatūrai nuo – 40 ° C iki + 50 ° C. Atskiri komponentai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, o tai reiškia aukštą pagaminto produkto kokybę.

Be to, prieinami du lempų su rūko žibintų funkcija variantai: su raudonu arba skaidriu gaubtu. Kiekviena lempa yra hermetiška, tiek visuma, tiek kiekvienas lempą sudarantis modulis – ypatinga apsauga nuo dulkių ir drėgmės patvirtina IP6K9K standartu. Kiekviena lempa taip pat atitinka visus taikomus tipo patvirtinimo taisyklių reikalavimus, įskaitant elektromagnetinį suderinamumą.

Platus lempų pasirinkimas, įvairios konfigūracijos, su epidemijos sąlygoms pritaikytomis kainomis, potencialiam klientui duoda didžiulę pasirinkimo galimybę. Šios serijos lempomis galima pilnai apšviesti automobilį, sujungiant lempas į originalius rinkinius pagal JT EEK reglamentą Nr. 8 dėl žibintų išdėstymo transporto priemonėje. Pavyzdžiui, galima jungti lempas į serijas iš tos pačios grupės, bet taip pat lempas iš kitų grupių, W225 + W225; W225 + W226; W226 + W226; W227 + 225 arba W228 + W225, priklausomai nuo to, kokių funkcijų reikia norint apšviesti transporto priemonę.

Sužinokite daugiau, apsilankykite tinklalapyje: www.was.eu.

 

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!