Firma „AS-PL” parodos „Automec“ dalyvis

23 balandžio 2019, 23:33

Firma „AS-PL”  pirmą kartą dalyvauja 14-oje „Automec Sao Paulo“ parodoje Brazilijoje. 2019 m. balandžio 23-27 d. „AS-PL” atstovai pristatys savo asortimentą ir sustiprins bendrovės įvaizdį Pietų Amerikoje.

Tai pirmasis toks pasirodymas firmos istorijoje šioje pasaulio dalyje. Tai yra didelis iššūkis, tačiau ir puiki galimybė išplėsti rinką ir didinti prekės ženklo žinomumą.

„AS-PL“ atstovai renginio metu pristatys įmonės standartinį asortimentą bei geriausius pardavimus šioje rinkoje. Kviečiame visus, dalyvaujančius mugėje, aplankyti įmonę stende H172, paviljone Nr. 6.

„Automec“ mugė San Paulo mieste yra viena didžiausių automobilių dalių, aksesuarų ir paslaugų mugė Lotynų Amerikoje. Parodos dalyviai pristatys naujoves ir sprendimus atsarginių dalių, remonto įrangos ir techninės priežiūros reikmenų srityje. Mugės yra ideali vieta pristatyti naujus produktus ir paslaugas, stebėti naujausias rinkos tendencijas ir užmegzti verslo ryšius.

***

„AS-PL“ Sp. z o.o. yra įmonė, turinti 100 % Lenkijos kapitalo. Įmonė buvo įkurta 1992 metais Gdanske kaip Auto-Starter – Kaszubowska Danuta. Šiuo metu įmonėje dirba daugiau kaip 280 kvalifikuotų darbuotojų. „AS-PL“ bendradarbiauja su atsarginių dalių platintojais ir didmenininkais iš viso pasaulio antrinėje rinkoje, t.y. atsarginių dalių ir transporto priemonių priedų platinime.

Prekės ženklas „AS“

Firmos produktų kataloge yra apie 17 000 prekių, kurios atitinka beveik 250 000 nuorodų numerius. Siūlomos lengvųjų automobilių, sunkvežimių, žemės ūkio mašinų, laivų ir motociklų dalys. Asortimentas suskirstytas į tris produktų linijas:

– Economy line – pasiūlymas žmonėms, ieškantiems optimalaus siūlomų produktų kainos ir kokybės santykio. – Standart line – tai bendrasis prekės ženklo garantuojamas  patikimumas. – Premium line – tai pirmiausia OEM (Original Equipment Manufacturer) prekės iš pasaulinio lygio gamintojų, skirtų pirminiam surinkimui, taip pat regeneruoti starteriai ir generatoriai, kuriuose yra mažiausiai 80 % ES dalių.

Visi bendrovės siūlomi generatoriai ir starteriai yra išbandyti specializuotose mašinose, prie siūlomų produktų pridedami bandymų rezultatai. Patrauklus komercinis pasiūlymas „AS-PL“ Sp. z o.o. klientams suteikiama  laisva prieiga prie produktų, skirtų visų tipų transporto priemonėms, įskaitant ir su „Start / Stop“ sistema ir turinčių didelę elektros energijos paklausą.

Katalogas online

Siekdama patenkinti įmonės klientų poreikius ir lūkesčius, įmonė sukūrė elektroninį internetinį katalogą, leidžiantį lengvai ir greitai rasti reikalingas dalis internete: as-catalog.com ir bendrovės interneto svetainėje. Aplinkosaugos labui firma atsisakė katalogų spausdintine versija. Yra sukurta specializuota „AS“ programa, palengvinanti tinkamų komponentų parinkimą. Ją galite atsisiųsti iš „Google Play ™“ ir „App Store®“ parduotuvių. „AS“ prekės ženklas taip pat prieinamas TecDoc ™ kataloge.

Naujos vystymosi kryptys

2018 m. spalio mėn. buvo atidaryta nauja prekybos ir sandėlių departamento „Panattoni Park Gdańsk“ būstinė. Be to, rugpjūčio mėnesį  įsigaliojo sertifikavimo sprendimas su teigiamu patikrinimo rezultatu, įvertinančiu sertifikato ISO 9001: 2015 įgyvendinimą.

2017 m. lapkričio mėnesį „AS-PL“ Sp. z o.o. pasirašė bendradarbiavimo sutartį su „NEXUS Automotive Central Europe“ (N! ACE), tarptautinio pirkimo grupės „Nexus Automotive International“ (N! AI) regioniniu atstovu. „NEXUS Automotive Central Europe“ (N! ACE) yra regioninis NEXUS Automotive International SA (N! AI), dinamiškai augančios pasaulinės automobilių grupės atstovas.

N! ACE komandą sudaro keliolika narių iš Lenkijos, Lietuvos, Ukrainos, Rusijos, Čekijos ir Slovakijos. Vienas iš svarbiausių N! ACE uždavinių yra konkurencingumo didinimas ir partnerių tinklo plėtra Vidurio Europos rinkoje.

Dinamiška firmos plėtra prisidėjo prie 2017 m. Įsteigtos bendrovės „AS-PL UK Ltd.“, veikiančios Didžiosios Britanijos rinkoje. Praėjusių metų pabaigoje naujai suformuota kompanija tapo sertifikuota IAAF („The Independent Automotive Aftermarket Federation“) nare, kuri yra lygiavertė Lenkijos SDCM (automobilių dalių platintojų ir gamintojų asociacijai) Britanijos rinkoje. 2018 m. Bendrovės produktai buvo įtraukti į prestižinį Didžiosios Britanijos MAM Software Autocat v8 katalogą.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!