„Bentley Motors“ ir Mobil 1™

28 balandžio 2015, 21:38

„Mobil 1“ ir „Bentley Motors ” bendradarbiaudami daugiau nei dešimtmetį siekia užtikrinti, kad kiekvienas prabangiausio pasaulyje automobilio variklis turėtų aukščiausią veiksmingumą ir visada pranoktų bet kokius poreikius.

Eilę metų trunkantis bendradarbiavimas moksliniuose tyrimuose ir kituose plėtros projektuose lėmė aukštų specifikacijų „Mobil 1“ alyvos atsiradimą, kuri veiksmingai veikia netgi esant ypatingai didelėms apkrovoms ir aukštoms temperatūroms. Kiekvienas „Bentley“ automobilis, išriedantis iš gamyklos pasižymi puikiu neprilygstamos prabangos ir veiksmingumo balansu – o „Mobil 1“ alyva yra gyvybiškai svarbus šios savybės komponentas.

Po „Mobil 1“ alyvos veiksmingumo patvirtinimo, „Mobil 1“ ir „Bentley Motors“ bendradarbiavimas vedė prie patirties perkėlimo į lenktynių trasą. „Bentley“ sugrįžimas į 2013 metų „Blancpain GT“ serijos automobilių lenktynes reiškė naują šių prekių ženklų bendradarbiavimo pradžią, kur „Mobil 1“, kaip techninis partneris, vedė „Bentley Continental GT3“ bolidą prie daugelio prizinių apdovanojimų visame pasaulyje.

Neatsitiktinai „Bentley“ V8 autosportui paruoštus variklius užpildo visiškai sintetinė variklinė alyva „Mobil 1“, kuri ekstremaliose lenktynėse užtikrina maksimalią variklio apsaugą bei veiksmingumą.

„Bentley“ vienareikšmiškai rekomenduoja „Mobil 1“

„Bentley“ savo klientams aptarnavimo metu rekomenduoja naudoti tik visiškai sintetinę alyvą „Mobil 1“, kuri užtikrina efektyvų ir patikimą variklio darbą be jokių kompromisų.

Įgaliotas „Mobil 1“ atstovas Lietuvoje UAB P. Markevičius ir Ko
Tel. +370 37 407 999
www.pmarkevicius.lt
 

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!