Augant automatinių automobilių paklausai TRW plečia savo elektronikos padalinį

8 kovo 2015, 22:29

TRW „International CES 2015“ parodoje savo stende pristatė platesnį elektronikos dalių asortimentą, skirtą automatinei automobilių važiavimo technologijai

–        „Automatinės funkcijos yra mūsų įmonės prioritetų viršuje. Elektroninių dalių kokybės gerinimas reikalauja kurti vis kokybiškesnius daviklius, varikliukus, elektronikos komponentus. Pastoviai ieškome naujų priemonių norėdami patenkinti mūsų klientų poreikius.“ – teigia Tolga Oal, TRW Global Electronics viceprezidentas.

–        „Mūsų inžinierių, užsiimančių automatika, kiekis nuo 2015 metų padidėjo dvigubai. Visa tai reikalinga patenkinti augančius mūsų klientų poreikius Europoje, Šiaurės Amerikoje ir Japonijoje. Šis įvykis yra dalis didelio plano, kurio dėka mes didinsime technikų, dirbančių su automatinio vairavimo technologijomis, skaičių“ – pasakė Oal.

TRW neseniai paskyrė Brian‘ą Loh‘ą viceprezidentu. Brianas Loh‘as bus atsakingas už įmonės sritį, dirbančią su DAS davikliais, kurie valdo centralizuotą ECU sistemą. Taip pat TRW paskyrė dr. Hans‘ą Gerd Krekels‘ą aktyvių apsaugos sistemų prezidentu. Jo užduotis bus dirbti su DAS daviklių valdymo sistemos gerinimu bei saugumo sistemų ir automatinių vairavimo sistemų programavimu.

TRW elektronikos verslo sritis per pastaruosius tris matus patyrė didelį augimą. Į darbą buvo priimta net 650 naujų inžinierių ir technikų. Daugelis šių darbuotojų dirbs su radarinių kamerų technologijomis Šiaurės Amerikoje ir Europoje.

TRW vaizdo davikliai projektuojami ir gaminami Peterlee Didžiojoje Britanijoje ir Marshall Ilinojaus valstijoje JAV. Techninį aptarnavimą vykdo centrai, esantys Koblenz ir Duseldorfe Vokietijoje, Solihull‘e Didžiojoje Britanijoje ir Farmington Hills‘e JAV. Radariniai davikliai gaminami Brest‘o  mieste Prancūzijoje, o gamybai reikalingi komponentai atvyksta iš Koblenz‘o Vokietijoje ir Solihull‘o Didžiojoje Britanijoje. Klientų aptarnavimo centrai yra visame pasaulyje.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!