Jaguar XJ: Vairuojant sklinda girgždėjimas iš priekinės sėdynės rėmo

5 balandžio 2022, 9:33

„Jaguar XJ“ savininkas skundėsi nemaloniais garsais, sklindančiais iš vairuotojo sėdynės važiuojant nelygiu paviršiumi. Sprendimo ieško „Autodata“ specialistai. 

Nerandame 2013 m. „Jaguar XJ“ važiuojant nelygiu paviršiumi iš vairuotojo sėdynės sklindančio girgždėjimo priežasties. Bandomojo važiavimo metu išgirdome girgždėjimą , tačiau grįžę į dirbtuvę nerandame jo priežasties. Ar žinote, kas gali kelti tokį triukšmą? 

Atsakymas: Taip, mes jau girdėjome apie girgždėjimą iš priekinės sėdynės „Jaguar XJ“ modeliuose, pagamintuose 2012–2014 m., o jų atsiradimo priežastis – nepakankamas sėdynės rėmo sutepimas. Sėdynę nustatykite iki galo į priekį ir aukščiausią padėtį ir nulenkite sėdynės atlošo pagrindo apmušalus. Naudodami „Nyogel 774L“ tepalu užpildytą švirkštą, kurį rasite „Jaguar“ dalių skyriuje, sutepkite sėdynės rėmo skersinį elementą (1.1. pav.). Kelis kartus perkelkite sėdynę per visą reguliavimo diapazoną. Baigus remontą, reikia atlikti bandomąjį važiavimą, kad būtų patikrinta, ar problema pašalinta.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!