„Inter Cars“ ir „Motul“ pasirašė sutartį dėl bendradarbiavimo Baltijos šalyse

13 vasario 2021, 10:51

„Inter Cars“, didžiausias lengvųjų automobilių ir komercinio transporto atsarginių dalių importuotojas ir platintojas Vidurio ir Rytų Europoje, stiprina savo bendradarbiavimą su prekės ženklu „Motul“ ir pasirašė sutartį dėl bendradarbiavimo Baltijos šalyse.

inter cars ir motul bendradarbiavimas.jpg

„Džiaugiamės, kad „Inter Cars” klientams Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje suteiksime galimybę įsigyti „Motul“ alyvų ir kitų produktų. Esame vienas iš nedaugelio oficialių produkcijos importuotojų Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, todėl mūsų klientai tiek autoservisai, tiek transporto kompanijos ar parduotuvės galės įsigyti „Motul“ produkcijos ypač patraukliomis sąlygomis. Klientams besirenkantiems prekes iš plačiausio automobilių dalių asortimento Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, ypač patogu kartu įsigyti ir „Motul“ alyvą. Esame įsitikinę, kad kartu pasieksime užsibrėžtus tikslus ir jie teigiamai atsilieps mūsų klientams“, – sako „Inter Cars“ SA eksporto direktorius ir Baltijos šalių klasterio vadovas Tomasz Piluch.

„Inter Cars“ misija – tiekti aukščiausios klasės produktus klientams visose šalyse, kuriose veikia „Inter Cars“ padaliniai, o bendradarbiaudami su prekės ženklu „MOTUL“ padeda prie to prisidėti.

„Partnerystė su „Inter Cars“ sustiprins mūsų pozicijas Baltijos šalyse, o svarbiausia „Motul“ prekės ženklo gerbėjams pasiūlysime dar geresnį prieinamumą, aptarnavimą ir patogesnį apsipirkimą – nuo šiol „Motul“  prekės prieinamos visose 40 „Inter Cars“ parduotuvių Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, o taip pat išvystyta „Inter Cars“ logistikos sistema leis žaibiškai pristatyti prekes klientams tą pačią dieną ir net keletą kartų per dieną“,  – teigia „Motul“ Rytų Europos klasterio vadovas Jacek Mędrala.

 

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!