„Tenneco“ atveria eLearning platformą platintojams ir mechanikams

31 sausio 2019, 0:31

 „Tenneco“ paskelbė apie naują eLearning platformą. „AutoMechanika“ mugėje, kuri vyko Frankfurte, buvo pristatyta nauja tinklo platforma, sukurta siekiant profesionalams suteikti nemokamų, išsamių mokymo galimybių ir išsamios techninės informacijos.

„Tenneco“ stendo lankytojai galėjo išbandyti „Tenneco“ eLearning funkciją, kuri vartotojams siūlo daugiau nei 130 instrukcijų „žingsnis po žingsnio“, montavimo instrukcijų ir mokymo modulių, kuriuos galima rasti bet kurioje tinklo naršyklėje. Apimtos  „Monroe“ amortizatorių, spyruoklių ir pakabos dalių, „Walker“ kietųjų dalelių filtrų, įrengtų lengvuosiuose automobiliuose ir komercinėse transporto priemonėse, temos. Šiuo metu portalas yra anglų kalba, o papildomos kalbos versijos bus pridėtos 2019 m.

– Dėl vis sudėtingesnių, šiuolaikiniuose lengvuosiuose automobiliuose, įrengtų technologijų- kompleksiniai ir išsamūs mokymai yra labai svarbūs automobilių dalių ir paslaugų pramonės sėkmei. Tuo pačiu metu automobilių atsarginių dalių rinkos specialistams vis sunkiau rasti laiko dalyvauti mokymo sesijose, suderinant jas su darbu. Mūsų nauja eLearning platforma siūlo pusiausvyrą specialistams, kurie dėka jos gali nuolat ir laiku pagilinti savo žinias ir gebėjimus,-sako Maurits Binnendijk, „Tenneco“ Europos atsarginių dalių rinkos viceprezidentas ir generalinis direktorius.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!