KAMOKA – automobilių dalių prekės ženklas, kurį verta žinoti 

26 gegužės 2020, 8:30

KAMOKA yra europietiškas automobilių dalių prekės ženklas, kuris gaminamas gamyklose tiekiančiose gaminius automobilių gamintojams pirmajam surinkimui. KAMOKA automobilių dalys gaminamos pagal aukštus Europos standartus ir normas, o tai garantuoja jų patvarumą, saugumą ir patikimumą.

KAMOKA produktai pasižymi aukšta kokybe ir prieinama kaina. Įmonė nuolat plečia savo pasiūlą, gamina aukštos kokybės atsargines dalis, kurios yra puiki alternatyva brangioms, „premium“ lentynos dalims.

Platus asortimentas

Šiuo metu KAMOKA asortimente yra 14 grupių 78 produktų linijos. Čia gaminamos, tarp kitko, pakabos, stabdymo, vairavimo, uždegimo ir paskirstymo sistemų komponentai, kėbulo, transmisijos dalys, taip pat su išmetamųjų dujų valymu susijusios dalys, filtrai, dirbtuvių įranga. Visą KAMOKA gaminių sąrašą galite rasti čia:
https://kamoka.pl/en/products

Pakaba ir stabdžių sistema yra kategorijos, kurios buvo su mumis keliolika metų

Pavasario sezono metu, kai daugelis žmonių tikrina automobilį, ypatingas dėmesys turėtų būti skiriamas pakabos ir stabdžių sistemų dalims.

Šioje grupėje yra pakabos dalys, tokios kaip amortizatoriai, metalinės ir guminės įvorės, stabilizatorių jungtys, pakabos kaiščiai, pakabos, pakabos taisymo rinkiniai, viršutiniai amortizatorių laikikliai, pakabos spyruoklės ir apsauginiai amortizatorių komplektai.

Stabdžių sistemą reprezentuoja tokie produktai kaip: stabdžių trinkelės ir segmentai, stabdžių diskai ir būgnai, stabdžių trinkelių ir segmentų komplektai. Praėjusiais metais pasiūlyme pasirodė stabdžių apkabos, kurias KAMOKA parduoda be užstato ir greitai daugelyje pasaulio šalių jos tapo pardavimų hitu.

KAMOKA dalims taikoma 2 metų garantija su galimybe ją pratęsti iki 7 metų.

KAMOKA platintojai Lietuvoje:
UAB „Autoera“ (http://autoera.lt)
UAB „Juta“ (https://www.juta.lt)

Kviečiame susisiekti su mumis dėl užsakymų.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!