KYB sutelkė dėmesį į ateities sprendimus Automechanika parodoje Frankfurte

17 spalio 2018, 0:51

Praėjusią savaitę „KYB Europe Aftermarket“ pasirodė Automechanika parodoje Frankfurte. Pirmaujančio amortizatorių, pakabos spyruoklių ir surinkimo rinkinių gamintojo stende lankytojai galėjo stebėti naujoviškus šios srities ateities sprendimus.

Tarp pristatytų naujovių galima pamatyti naujos kartos lengvosios amortizatorių kolonos prototipą, kuris labiausiai sudomino lankytojus ir kitus dalyvius. Šiame modelyje korpusas ir rankena buvo integruoti įpurškimo būdu, naudojant termoplastines dervas, armuotas didelio tvirtumo anglies pluoštu. Anglies pluošto sustiprinta derva taip pat buvo pakeistas metalinis stūmoklio strypas.

Naujojo amortizatoriaus prototipas yra tik vienas iš daugelio daug kartų apdovanotos KYB tyrimų ir plėtros komandos projektų, kurie apibūdina ateities teikiamas galimybes. Vairuotojai nustato vis didesnius reikalavimus savo transporto priemonių įrangai. Pramogų sistemos, palydovinė navigacija, daugialypės terpės stotys yra beveik standartas. Visi šie papildymai padidina automobilio svorį, taigi nauji komponentai sukurti taip, kad kompensuotų papildomą svorį. KYB tyrimų ir plėtros inžinieriai nuolat ieško naujų būdų pagerinti amortizatorius. Kaip sudėtinę medžiagą jose naudojant dervą sumažinamas svoris, o tai padidins transporto priemonės efektyvumą ir dėl to ji bus ekologiškesnė.

Automechanika parodos metu KYB taip pat pristatė savo vis didėjantį, mechanikams dirbantiems su gamintojo produktais skirtų techninės priežiūros priemonių portfelį. Tai apima ir programą mobiliems įrenginiams – „KYB Suspension Solutions“, kurios naujausios funkcijos ir priedai turėjo savo premjerą kaip tik šioje parodoje. Programa yra puikus įrankis kasdieniniam mechanikų ir dirbtuvių darbui. Be mokomųjų filmų, „Suspension Solutions“ programa taip pat apima 360° nuotraukas, išsamias surinkimo instrukcijas pateiktas per QR kodus bei internetinę techninę pagalbą.

Parodos metu KYB Expert stendo lankytojai išsamiai susipažino su visais naujais produktais.

www.kyb-europe.com

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!