„Valeo Service“ padės jums turėti viską vienoje parduotuvėje

21 birželio 2016, 23:11

„Valeo“ yra gerai žinomas stabdžių sistemų rinkos veikėjas, o norint pritraukti ir ilgai išlaikyti klientus šioje labai konkurencingoje rinkoje, būtina aukšta kokybė.

Diskinių ir būgninių stabdžių trinkelės, diskai, būgnai ir stabdžių rinkiniai: „Valeo“ komponentai tenkina arba netgi viršija aukščiausių tarptautinių standartų, tokių kaip Europos ECE R90, reikalavimus.

Puiki „Valeo Service“ tiekiamų stabdžių sistemų reputacija ir visapusiškas požiūris, tenkinantis įvairaus transporto reikmes (vilkikų, savivarčių, priekabų, autobusų, lengvųjų komercinių automobilių), leido Grupei ir jos pagrindiniams parteriams reikšmingai padidinti apyvartą per pastarąjį laikotarpį.

„Valeo Service“ siekis: padėti mūsų partneriams plėtoti savo verslą pasiūlant savo klientams „viskas vienoje parduotuvėje“ sprendimą. „Valeo“ stabdžių dalių asortimentas apima iki 98 proc. Europoje eksploatuojamų automobilių. Bendradarbiaudami su „Valeo“ mūsų partneriai gali aptarnauti visus rinkos segmentus ir pateikti savo klientams efektyviausius pasiūlymus, pavyzdžiui, visos komplektacijos rinkinius.

Dvi trinkelių linijos drauge padeda mūsų partneriams plėsti savo verslą. Tai „Premium“ ir "OptiPACKTM". Abi linijos gaminamos Europoje.

2015 m. „Valeo Service“ išleido savo antdėklų liniją, o 2016-ųjų vasarį „Valeo“ pristatė specialią stabdžių trinkelių liniją lengviesiems komerciniams automobiliams (LKA).

„Premium“ linija leis jums aptarnauti kiekvieną segmentą

„Premium“ linija yra specialiai skirta nepriklausomai atsarginių dalių rinkai ir garantuoja originaliai įrangai būdingą kokybę. „Premium“ linijos gaminiai tinka daugiau nei 95 proc. Europoje eksploatuojamų automobilių.

Ši linija apima visus sunkvežimių rinkos segmentus, taip pat priekabas (ypač pagrindinius BPW ir SAF gaminius).

Apie „Premium“ liniją keliais žodžiais:

•  Trinkelės: 84 pozicijos vilkikams, savivarčiams, priekaboms, autobusams.

•  Diskai: 72 pozicijos vilkikams, savivarčiams, priekaboms, autobusams.

OptiPACKTM: lengva parduoti, sandėliuoti ir montuoti

„OptiPACKTM“ yra stabdžių trinkelių linija, sukurta ir išleista 2010 m. Ji siūlo rinkai gerą kokybės, kainos ir priežiūros santykį. Linijos ypatumai padeda pritraukti pirkėjus ir padidinti apyvartą.

Asortimente yra visos komplektacijos rinkinys, kurį sudaro trinkelės, priedai ir dėvėjimosi indikatoriai (visa tai leidžia be rūpesčių atlikti techninę priežiūrą ir saugiai remontuoti).

Ši linija irgi pasižymi puikia kokybe, patogumu, ilgai tarnauja ir atitinka griežčiausius Europos standartus, tokius kaip R90, o kainos yra mažesnės negu „Premium“ linijos gaminių.

Apie "OptiPACKTM“ liniją trumpai:

•      66 stabdžių trinkelių pozicijos / 27 dėvėjimosi indikatorių pozicijos.

•      Apima daugiau nei 95 proc. Europos sunkvežimių >6 t, tarpmiestinių ir miesto autobusų.

•      Remonto specialistams skirtas visos komplektacijos "OptiPACKTM" rinkinys.

LKA stabdžių trinkelės profesionalams

Dėl didelės metinės ridos ir dažnų sustojimų bei pajudėjimų iš vietos išvežiojant prekes po miestą LKA segmentas nusipelno atskiro dėmesio.

„Valeo“ nuo 2016 m. vasario mėnesio turi naują specialią stabdžių trinkelių programą, skirtą LKA profesionaliam naudojimui. Šioje LKA skirtoje „Valeo“ linijoje naudojamos dvi aukštos kokybės frikcinės medžiagos, pritaikytos pagal automobilio svorį ir naudojimo tipą.

Linijos privalumai:

•      Dvi frikcinės medžiagos, specialiai pritaikytos intensyviam važinėjimui mieste.

•      Gaminama 100 proc. Europos Sąjungoje.

Iš 111 pozicijų 81 pozicija yra skirta galinėms ir priekinėms trinkelėms

•      19 priekinių trinkelių pozicijų specialiai pritaikytos intensyviam naudojimui (prekių išvežiojimas, dažni sustojimai).

•      11 atskirų dėvėjimosi jutiklių pozicijų.

Naujasis asortimentas apima daugiau nei 95 proc. Europos LKA nuo 2000 m.:

•      14 gamintojų.

•      89 automobilių kartos nuo mažų iki didelių (6 tonų) automobilių.

•      765 pritaikymo variantai (modeliai ir varikliai).

Visas katalogas buvo išleistas 2016 m. balandį. Jis pagrįstas lozungu „Išbandykite ir naudokite“. Kadangi galutiniai klientai nori pasitikrinti trinkeles pagal tikrą dydį, mes įdėjome tikro dydžio brėžinius. Klientas gali pridėti savo trinkelę prie brėžinio ir patikrinti, ar viskas gerai tinka, pagal WVA numerį. Taip pat yra nurodyti „Valeo“ stabdžių diskai, todėl visas „Valeo“ asortimentas LKA stabdžių sistemoms yra kaip ant delno.

Antdėklai

Nors daugumoje šiuo metu parduodamų transporto priemonių yra naudojami diskiniai stabdžiai, 50 proc. priekabų parko vis dar tebėra su būgniniais stabdžiais. Be to, antdėklai tebėra naudojami tam tikrose srityse, pavyzdžiui, statybose.

Europos Sąjungoje gaminami „Valeo Service“ antdėklai pasižymi išskirtai geromis techninėmis savybėmis ir maksimaliu patvarumu, todėl bendra nuosavybės kaina yra optimali.

„Valeo Service“ siūlo dvi linijas – su kniedėmis ir be kniedžių.

•    Antdėklai su kniedėmis: 75 pozicijos vilkikams, savivarčiams, priekaboms, autobusams.

•    Antdėklai be kniedžių: 26 pozicijos vilkikams, savivarčiams, priekaboms, autobusams.


Siekdama palaikyti komercinių automobilių stabdžių sistemų programą „Viskas vienoje parduotuvėje“, „Valeo Service“ parengė skaitmenines ir popierines komunikacijos priemones, tokias kaip vaizdo siužetai, katalogai, sparčiosios paieškos priemonės, plakatai, internetinės reklaminės juostos, trūkumų vertinimo žinynas ir iliustracijų bankas.

Bendrovė „Valeo“ yra autodalių tiekėjas, bendradarbiaujantis su visais transporto priemonių gamintojais pasaulyje. „Valeo“ kuria naujas technologijas ir siūlo inovatyvius gaminius bei sistemas, kurios padeda sumažinti CO2 emisiją ir tobulinti intuityvaus vairavimo galimybes.

2015 m. Grupės apyvarta siekė 14,5 milijardo eurų, o daugiau nei 10 proc. originalios įrangos pardavimo apyvartos buvo investuota į mokslinius tyrimus ir eksperimentinę plėtrą. „Valeo“ turi 134 gamyklas, 17 mokslinių tyrimų centrų, 35 eksperimentinės plėtros centrus ir 15 platinimo platformų. Grupėje iš viso darbuojasi 82 800 žmonių 30 šalių.

„Valeo“ yra listinguojama Paryžiaus vertybinių popierių biržoje ir yra įtraukta į CAC 40 indeksą.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!