„Continental“ Europos futbolo čempionatui sukūrė specialias autobusų padangas

14 birželio 2016, 21:55

• Padangų gamintojas „Continental“ yra oficialus „UEFA Euro 2016“ futbolo čempionato rėmėjas ir visų 24 komandų autobusams sumontavo specialiai sukurtas „Conti Goal HA3“ padangas;
• Pažangus gumos mišinys užtikrina itin didelį saugumą, mažą pasipriešinimą riedėjimui ir komfortišką važiavimą;
• Viso čempionato metu „Continental“ tinklas „FleetPartner“ užtikrins padangų aptarnavimą ir priežiūrą.

Hanoveris, 2016m. birželio mėn.Oficialus „UEFA Euro 2016“ futbolo čempionato rėmėjas „Continental“ ant visų dvidešimt keturių čempionate dalyvaujančių komandų autobusų ratų, važinėsiančių tarp dešimties Prancūzijos miestų, kuriuose vyks varžybos, sumontavo specialiai sukurtas „Conti Goal HA3“ padangas. Dar 20 autobusų, skirtų svarbiems asmenims, taip pat turės šias aukščiausios klasės autobusų padangas. „Continental“ inžinieriai specialiai šiam čempionatui sukūrė naują 295/80 R 22.5 dydžio padangų modelį ir jos gali būti montuojamos ant bet kurios ašies. Šių padangų, kurių gamybai panaudotas itin gerus įvertinimus pelnęs „Conti CityPlus HA3“ padangų modelis, protektorius turi itin gilius išilginius griovelius, užtikrinančius gerą valdymą ir puikias savybes ant šlapios dangos, o drauge su giliomis trimatėmis lamelėmis tai suteikia papildomą sukibimą ir geras stabdymo savybes visą padangos naudojimo laiką. Ypatingas protektoriaus gumos mišinys ir uždaros kraštinės briaunos žymiai sumažina padangos keliamą triukšmą, o sutvirtintos padangos sienelės sumažina energijos nuostolius ir padidina degalų taupymą.

„Išskirtinės savybės ir didelis „Conti Goal HA3“ padangų patikimumas užtikrins, kad visos 24 komandos galės mėgautis saugiomis ir patogiomis kelionėmis. Geriausi Europos futbolininkai visas 51 varžybas pasieks laiku, o futbolo gerbėjai iš viso pasaulio mėgausis nepamirštamu čempionatu, – pasakoja Geertas Roikas, „Continental“ komercinių padangų padalinio tyrimų ir plėtros skyriaus vadovas. – Be to, „Conti Goal HA3“ nuo įprastų „Conti CityPlus HA3“ padangų skiriasi ir ant padangų sienelių esančiomis kamuolių piktogramomis, oficialiu čempionato logotipu ir ryškiu „Continental“ užrašu“.

Viso futbolo čempionato metu, kuris baigsis liepos dešimtą dieną finalinėmis rungtynėmis Paryžiuje, 44 autobusų padangų priežiūra rūpinsis „FleetPartner“ tinklo darbuotojai. „FleetPartner“ yra didžiausia Europoje padangų ir paslaugų lengvųjų automobilių ir sunkvežimių parkams tiekėjų asociacija ir „Conti 360°FleetServices“ tinklo dalis. Trys kompanijos – partnerės, kurios sudaro asociaciją – „BestDrive“, „Eurotyre“ ir „SiliGom“ – šiuo metu Europoje valdo daugiau kaip 2400 priežiūros centrų (iš jų – 550 Prancūzijoje) ir turi beveik 900 priežiūros automobilių.

 

Specialiai futbolui skirtoje www.ContiSoccerWorld.com svetainėje, oficialus čempionato rėmėjas „Continental“ teiks pačią naujausią informaciją apie įdomiausią 2016 metų futbolo renginį, kur galima bus rasti komandų aprašymus, rungtynių apžvalgas ir komentarus, daug nuotraukų, taip pat penkis specialius futbolo čempionatui skirtus leidinius „Continental SoccerNews“.

www.continental-corporation.com

Oficialusis UEFA EURO 2016™ rėmėjas

Continental plėtoja pažangias technologijas, skirtas žmonių ir krovinių pervežimui. Tarptautinis padangų gamintojas, būdamas patikimas partneris ir automobilinės industrijos tiekėjas, siūlo tvarius, saugius, patogius, individualiai pritaikytus ir prieinamus sprendimus. Korporacijos, kurios sudėtyje yra penki padaliniai – Važiuoklės ir saugumo, Vidaus įrangos, Transmisijos, Padangų ir ContiTech, 2015 metų apyvarta siekė 39,2 milijardus eurų. Šiuo metu 55 pasaulio šalyse esančiuose įmonės padaliniuose dirba daugiau nei 212 000 darbuotojų.

Padangų padalinys turi 24 tyrimų ir gamybos centrus visame pasaulyje. Platus produktų asortimentas drauge su nuolatinėmis investicijomis į tyrimus ir plėtrą užtikrina ekonomiškumą ir yra ekologiškai saugus. Padangų padalinys yra vienas pirmaujančių pasaulyje padangų gamintojų, turintis maždaug 49 000 darbuotojų, kurio 2015 metų apyvarta siekė 10,4 milijardus eurų.

Komercinių automobilių padangosyra vienas didžiausias sunkvežimių, autobusų ir specialios paskirties padangų gamintojas pasaulyje. Jis nuolatos kuria ir siūlo itin plačią padangų gamą ir paslaugas, taip pat su padangų naudojimu susijusius sprendimus.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!