ContiPressureCheck“ siųs duomenis telematinei sistemai

4 balandžio 2016, 22:05

• Padangų slėgio matavimo įranga „ContiPressureCheck“ integruota į telematinę „LOSTnFOUND“ kompanijos sistemą;
• Informacija apie padangų slėgį ir temperatūrą gali būti tiesiogiai siunčiama iš bet kurios vietos;
• Realiu laiku gaunami duomenys sumažins prastovas dėl pradurtos padangos ir padidins automobilių parko efektyvumą.

Hanoveris, 2016 m. kovo mėn. Šveicarijos telematinės įrangos tiekėjas „LOSTnFOUND“ integravo „Continental“ padangų slėgio matavimo įrangą „ContiPressureCheck“ į kompanijos naudojamą telematinę sistemą. Bendradarbiaujant abejoms įmonėms, jutiklių matuojamas padangų slėgis ir temperatūra realiuoju laiku rodomi telematinės sistemos aplinkoje. Šie duomenys siunčiami naudojant mobilaus interneto tinklą ir gali būti rodomi mobiliuosiuose įrenginiuose.

„Integravus „ContiPressureCheck“ įrangos siunčiamus duomenis į „LOSTnFOUND“ telematinės sistemos aplinką mums leidžia realiuoju laiku stebėti padangų slėgį. Tai savo ruožtu užtikrina, kad tiek vairuotojas, tiek ir parko administratorius visada žino, koks yra padangų slėgis ir šie duomenys itin palengvina padangų priežiūrą. Taip pat jei parodymai skiriasi nuo nustatytos normos, sistema iš karto siunčia perspėjimą elektroniniu laišku arba mobiliąja žinute, tad galima laiku imtis reikiamų priemonių atstatyti slėgį padangose ir tai padeda išvengti papildomų išlaidų bei brangiai kainuojančių prastovų,“ – sako Hartwigas Kühnas, „ContiPressureCheck“ projekto vadovas.

„Bandymų mūsų poligone metu nustatėme, kad jei padangose slėgis yra vos 2 atmosferomis mažesnis, degalų sąnaudos 100 kilometrų padidėja 0,7 litro, taip pat itin sumažėja padangos rida. O mūsų vertinimu didelė dalis sunkvežimių keliuose važinėja su vidutiniškai 12 proc. per mažu padangų slėgiu padangose,“ – apibendrino Hartwigas Kühnas.

„ContiPressureCheck“ sistema jutiklių pagalba, esančių padangose, matuoja jose esantį slėgį, taip užtikrinant tinkamą padangos oro slėgį, kuris sumažina pasipriešinimą riedėjimui ir padangų dilimą, taip pat prailgina tarnavimo laiką su galimybe restauruoti ir tausoja aplinką bei didina saugumą.

Continental plėtoja pažangias technologijas, skirtas žmonių ir krovinių pervežimui. Tarptautinis padangų gamintojas, būdamas patikimas partneris ir automobilinės industrijos tiekėjas, siūlo tvarius, saugius, patogius, individualiai pritaikytus ir prieinamus sprendimus. Korporacijos, kurios sudėtyje yra penki padaliniai – Važiuoklės ir saugumo, Vidaus įrangos, Transmisijos, Padangų ir ContiTech, preliminari 2015 metų apyvarta siekė 39,2 milijardus eurų. Šiuo metu 55 pasaulio šalyse esančiuose įmonės padaliniuose dirba daugiau nei 208 000 darbuotojų.

Padangų padalinys turi 24 tyrimų ir gamybos centrus visame pasaulyje. Platus produktų asortimentas drauge su nuolatinėmis investicijomis į tyrimus ir plėtrą užtikrina ekonomiškumą ir yra ekologiškai saugus. Padangų padalinys yra vienas pirmaujančių pasaulyje padangų gamintojų, turintis daugiau nei 47 000 darbuotojų, kurio 2014 metų apyvarta siekė 9,8 milijardus eurų.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!