Ben Smart – naujas „Global Parts & Service” rinkodaros vadovas

30 lapkričio 2015, 21:55

Šių metų spalio mėnesį TRW Aftermarket paskyrė Ben Smart eiti Global Parts & Services rinkodaros vadovo pareigas.

Ben Smart jau 12 metų dirba rinkodaros srityje, jo žinios pasiektos vadovaujant finansų, verslo ir prekybos sektoriuose. Su TRW Ben Smart yra susijęs nuo 2010 metų.
Ben Smart buvo paaukštintas iš vyriausiojo rinkodaros vadybininko pareigų. Prieš tai Ben Smart ėjo vyriausiojo vadybininko pardavimų ir rinkodaros skyriuose Azijos ir Ramiojo Vandenyno regionams pareigas. Eidamas šias pareigas jis tvarkė Corner Module pasiūlymus.

Naujose pareigose B. Smart bus atsakingas ne tik už rinkodarą, tačiau ir už strateginius sprendimus TRW Aftermarket kainodaros atžvilgiu. Ben Smart dirbs TRW Aftermarket centrinėje būstinėje Neuwied Vokietijoje ir Jungtinės Karalystės biuruose Shirley ir Birmingham. Jo vadovas bus TRW viceprezidentas ir generalinis direktorius Neil Fryer.

„Ben Smart per visą laiką surinko didelį žinių bagažą apie įmonę, o jo žinios yra labai vertingos ir naudingos verslo sėkmei užtikrinti. Jo verslo ir rinkos žinios pavertė jį tinkamu kandidatu pakelti TRW Aftermarket į kitą lygį” pakomentavo Fryer.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!