Kokia bus nepriklausomos automobilių rinkos ateitis? Prieš mus – FIGIEFA konferencija 2024.

4 spalio 2024, 8:55

FIGIEFA organizacija pateikė konferencijos, kuri vyks spalio 24 d., detales. Renginys, kurio tema “Nepriklausoma automobilių atsarginių dalių rinka: Europos konkurencingos, tvarios ir prieinamos mobilumo varomoji jėga”, suburs pagrindinius suinteresuotus asmenis, pramonės lyderius ir sprendimų priėmėjus. Jo metu bus aptartos skubios problemos ir tendencijos, darančios įtaką automobilių atsarginių dalių rinkai.

FIGIEFA konferencija 2024 – programa

Dėka įspūdingos pranešėjų ir panelistų grupės, konferencija apims platų temų spektrą, įskaitant rinkos tendencijas, technologinę pažangą ir reguliavimo iššūkius, formuojančius nepriklausomos automobilių atsarginių dalių rinkos, ypač dalių platinimo, kraštovaizdį.

Dalyviai gali tikėtis vertingų įžvalgų iš ekspertų, ryšių užmezgimo pramonės viduje ir dalyvavimo diskusijose apie mobilumo ateitį Europoje. Pagrindinėse sesijose bus aptartos šios temos:

  • Europos Komisijos skaitmeninės transformacijos politikos apžvalga;
  • Pagrindiniai Roland Berger kartu su FIGIEFA atlikto tyrimo “IAM reikšmė Europos (automobilių) pramonei” nustatymai;
  • Diskusijos apie skaitmeninimo ir technologinių inovacijų poveikį dalių platinimui ir paslaugų teikimui;
  • Ekspertų įžvalgos apie tvarumo iniciatyvas ir nepriklausomų platintojų vaidmenį skatinant aplinkai draugiškas praktikas.

– FIGIEFA kviečia visus savo narius ir partnerius prisijungti prie mūsų informuojant apie konferenciją ir kuriant entuziazmą aplink ją, – sako Mads Engberg, FIGIEFA prezidentas. – Ši konferencija yra unikali galimybė užmegzti ryšius su įtakingais automobilių pramonės asmenimis ir ištirti svarbų nepriklausomos atsarginių dalių rinkos indėlį į Europos ekonomiką ir mobilumą, – priduria jis.

FIGIEFA yra Tarptautinė nepriklausomų automobilių dalių platintojų federacija, įkurta 1956 metais. Ji vienija ir atstovauja įmonių, užsiimančių automobilių dalių prekyba didmeninėje ir mažmeninėje rinkoje, bei nepriklausomų dirbtuvių tinklų interesus. FIGIEFA tikslas yra išlaikyti laisvą ir sąžiningą konkurenciją atsarginių dalių rinkoje bei transporto priemonių aptarnavimo ir remonto srityje. Organizacija yra politinis nepriklausomų automobilių dalių platintojų atstovas Europos Sąjungoje ir JT institucijose.

FIGIEFA konferencija 2024 vyks 2024 m. spalio 24 d. “Renaissance” viešbutyje, Briuselyje. MotoFocus grupė yra šio renginio medijos partneris.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!