BORG Automotive Reman: viskas, ko reikia prekybai ir servisams

6 rugsėjo 2000, 15:42

BORG Automotive Reman yra pirmaujantis nepriklausomas atnaujintojas Europoje. Jis siūlo prekybininkams ir servisams aštuonias produktų grupes su dideliu rinkos padengimo lygiu ir kokybe, prilygstančia originalioms dalims.

Daugiau nei 40 metų patirtis atnaujinimo srityje. Vidinis tyrimų ir plėtros centras. Europos gamybos linijos, sertifikuotos pagal ISO 9001:2015 kokybės standartą, o iš dalies net pagal IATF 16949 tiekėjų standartą. Galiausiai, faktas, kad atnaujinamos ir individualiai išbandomos tik naudotos originalios dalys prieš pristatymą, siekiant atitikti gamintojo specifikacijas: BORG Automotive nedaro kompromisų, kai kalbama apie kokybę. Prie to prisideda vienas iš plačiausių atnaujintų dalių asortimentų atsarginių dalių rinkoje.

Daugiau nei 13 700 dalių numerių

Atnaujintojas savo programoje turi aštuonias produktų linijas, iš viso sudarančias daugiau nei 13 700 dalių numerių: starterius, generatorius, oro kondicionavimo kompresorius, stabdžių suportus, EGR vožtuvus, turbokompresorius, vairo mechanizmus ir vairo stiprintuvų siurblius. Prieinami su gerai žinomais prekių ženklais Elstock, DRI, TMI ir Lucas, jie siūlo tiek įtikinamą kainos ir kokybės santykį, tiek platų rinkos padengimą. Penkios iš jų net gali tiekti tinkamas atsargines dalis daugiau nei 90 procentų visų transporto priemonių. Platus sandėliavimas ir efektyvi logistika su keliais ekspresiniais sandėliais taip pat užtikrina greitą pristatymą – net per naktį, jei reikia.

Puikiai pasiruošę žiemai

Dar vienas argumentas BORG Automotive naudai: įmonė dažnai yra pirmasis tiekėjas atsarginių dalių rinkoje, siūlantis alternatyvą originaliai daliai. Visai neseniai – ir kaip tik laiku žiemos sezonui – įmonė į savo asortimentą įtraukė generatorių VW grupės automobiliams, kuris anksčiau buvo prieinamas tik kaip originali dalis. Jis apima daugiau nei milijoną transporto priemonių Europoje. Dar vienas naujas papildymas portfelyje ir šiuo metu vienintelė atsarginių dalių rinkos alternatyva OE daliai yra naujas starteris beveik milijonui Ford automobilių Europoje. Du nauji produktai, kurie įrodo: kai kalbama apie atsargų kaupimą žiemai, BORG Automotive yra idealus partneris prekybai – ir ne tik klasikiniams žiemos aptarnavimo produktams, tokiems kaip stabdžių suportai, generatoriai ar starteriai.

Geresnis poveikis aplinkai nei naujų dalių

Optimali kokybė, puikus kainos ir kokybės santykis, platus asortimentas ir didelis prieinamumas: viskas kalba už atnaujintas atsargines dalis iš BORG Automotive Reman. Ir yra papildomas argumentas: vidutiniškai BORG Automotive atnaujinimas sutaupo 60% CO2eq, 42% energijos ir 70% žaliavų, palyginti su naujos originalios dalies gamyba, kaip rodo Linköpingo universiteto atlikti gyvavimo ciklo vertinimai. Todėl Elstock, DRI, TMI ir Lucas prekių ženklų atnaujintos dalys turi žymiai mažesnį poveikį aplinkai nei jų nauji atitikmenys.

Norite sužinoti daugiau?

Jei jus domina, ką BORG Automotive gali pasiūlyti jums ir jūsų verslui, susisiekite su Brian Urup, Centrinės Rytų Europos šalių vadovu: https://borgautomotive-reman.com/new-markets-contact-brian/

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!