Schaeffler orientuojasi į aušinimo sistemų segmento plėtrą: praplečia INA prekės ženklo asortimentą elektriniais pagalbiniais vandens siurbliais

9 liepos 2024, 15:38

Schaeffler Automotive Aftermarket praplečia INA prekės ženklo produktų asortimentą, siūlydama OEM kokybės standartus atitinkančius pagalbinius vandens siurblius. Daugiau nei 50 milijonų transporto priemonių, tiek su vidaus degimo varikliais, tiek hibridinių ir elektrinių transporto priemonių, naudotojai dabar gali pasinaudoti šiuo sprendimu atsarginių dalių rinkoje.

Nauji reikalavimai aušinimo sistemoms

Aušinimo sprendimai yra labai svarbūs užtikrinant optimalią darbinę temperatūrą ir taip sumažinant kritinių komponentų šiluminę apkrovą. Didėjant automobilių rinkos elektrifikacijai, temperatūros valdymo sistema tampa dar svarbesnė dėl didėjančių reikalavimų aušinimo sistemai. Pagalbiniai vandens siurbliai atlieka svarbią funkciją aušinant degalų tiekimą ir turbokompresorių. Jie taip pat būtini aukštos įtampos akumuliatoriaus ir inverterio aušinimui hibridiniuose ir elektriniuose automobiliuose.

“Pagalbinių vandens siurblių programos paleidimas mums yra svarbus etapas – mūsų šilumos valdymo programoje dėmesys skiriamas ateities sprendimams. Su mūsų nauju pagalbinių vandens siurblių asortimentu siūlome profesionalius remonto sprendimus, užtikrinančius maksimalų funkcionalumą ir patikimumą daugeliui transporto priemonių,” – sako Maik Evers, Schaeffler Automotive Aftermarket transmisijos produktų valdymo vadovas.

Dviejų etapų plėtra

Schaeffler pristato vienuolika INA pagalbinių vandens siurblių, kurie buvo sukurti populiariems transporto priemonių prekių ženklams, tokiems kaip Toyota ir Volkswagen. Pasiūla bus nuolat plečiama 2024 metais ir vėlesniais metais.

Svarbiausias pasiūlymo punktas yra siurblys Toyota, Volvo ir Lexus markių transporto priemonėms, skirtas hibridinio inverterio aušinimui (nuorodos numeris 539 0006 10). Kiti siurbliai, skirti, be kita ko, Volkswagen grupei, apima svarbias papildomo aušinimo sritis aušinimo skysčio apytakos sistemoje ir aušinimą po vidaus degimo variklio išjungimo (nuorodos numeriai 539 0010 10 ir 539 0014 10).

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!