NISSENS KONDENSATORIUS KLIMATO KONTROLĖS SISTEMA 2024 M. PAVASARIS

30 gegužės 2024, 8:00

Tikros „Nissens“ kokybės gaminys ir tikra naujovė antrinėje rinkoje.

Kondensatorius yra viena svarbiausių oro kondicionavimo sistemos dalių, nuo kurios priklauso tinkami šaltnešio parametrai ir oro kondicionavimo sistemos veikimas.

Tinkama konstrukcija ir medžiagos gali užtikrinti kondensatoriaus – o kartu ir visos oro kondicionavimo sistemos – patvarumą ir ilgalaikį našumą.

Sužinokite, kodėl „Nissens“ aukščiausios kokybės kondensatorius yra puikus pasirinkimas, kai reikia pakaitinės detalės, ir kodėl jis yra tikra naujovė oro kondicionavimo sistemų antrinėje rinkoje. „Nissens“ kondensatorius – tai gaminys, leidžiantis technikams atlikti aukščiausios klasės oro kondicionavimo sistemos remontą naudojant optimalaus našumo ir didelio patvarumo atsarginę detalę. Jis yra iš unikalaus „Nissens“ oro kondicionavimo sistemos detalių asortimento, sukurto atsarginių detalių platintojų konkurencingumui didinti.

SVARBU ŽINOTI

Kondensatorius yra gana trapus. Jis yra transporto priemonės priekyje, todėl gali būti veikiamas atšiaurių sąlygų ir laikui bėgant susidėvėti. Kondensatoriai dažnai genda. Tai gali lemti įvairios priežastys, pavyzdžiui, mechaniniai pažeidimai dėl neatsargaus aptarnavimo, vabzdžiai, dulkės ir kitos kelio šiukšlės. Žiemą naudojamos ledą tirpdančios druskos gali greitai sukelti koroziją, dėl kurios kondensatoriaus paviršius gali susidėvėti ir tapti nesandarus. Pernelyg nešvarūs paviršiai taip pat gali apriboti kondensatoriaus šilumos kaitos našumą.

Nereikėtų ignoruoti kondensatoriaus poveikio sistemos veikimui. Net jei atrodo, kad detalė yra geros būklės, sandari ir iš dalies vis dar veikia, bloga kondensatoriaus būklė gali sukelti rimtus ir brangiai kainuojančius oro kondicionavimo sistemos gedimus. Pavyzdžiui, oro kondicionieriaus kompresorius gali greitai sugesti arba net visiškai užgesti.

Todėl labai patartina atliekant reguliarią automobilio ir oro kondicionavimo sistemos techninę priežiūrą patikrinti ir kondensatorių. Esant bet kokiems pažeidimo požymiams ar suprastėjusioms eksploatacinėms savybėms, reikėtų rasti ir pašalinti pagrindinę priežastį ir, esant būtinybei, pakeisti detalę.

Nusprendus keisti kondensatorių, patartina rinktis tik tinkamos kokybės gaminius, kurie užtikrins ilgalaikį ir optimalų sistemos veikimą bei padės išvengti pakartotinio remonto.

TIKROS „NISSENS“ KOKYBĖS STANDARTAS

„Genuine Nissens Quality“ – tai unikalus ir pažangus kokybės standartas, kurį „Nissens“ sukūrė ir taiko visuose procesuose: nuo gaminio projektavimo ir vystymo iki gamybos, nuodugnių bandymų ir patvirtinimo bendrovės bandymų laboratorijose bei aukšto lygio išorės institutuose.

Šis standartas vienodai taikomas visiems gaminiams, įskaitant kondensatorius. Viskas prasideda pažangioje „Nissens“ bandymų laboratorijoje, kurioje derinami įspūdingi bandymų pajėgumai ir unikali patirtis, sukaupta per dešimtmečius, bendrovei kuriant ir gaminant šilumines detales.

Kuriant naują detalę, su kondensatoriumi atliekama daugybė bandymų, reikalingų projektui patvirtinti. Visapusišką „Nissens“ kondensatorių projektavimo reikalavimų peržiūrą sudaro:

  • kondensatoriaus technologija, pvz., vamzdelio ir (arba) mikroelemento tipas ir dydis;
  • visas svoris ir dydis, įskaitant vamzdžių skaičių, briaunų tankį ir t. t.;
  • dangos tipas ir storis;
  • gaminio tinkamumas, įskaitant tinkamumą kitoms sudedamosioms dalims, pvz., radiatoriaus tinkamumo bandymas;
  • džiovintuvo medžiagos ir svorio specifikacija.

KRUOPŠČIAI IŠBANDYTA OPTIMALIAM VEIKIMUI

Kondensatorių patvirtinimo metu „Nissens“ išbando medžiagą, mechanines savybes, šilumines charakteristikas, ilgaamžiškumą ir atlieka visiškai pritaikytus bandymus, naudodama įvairias priemones ir terpes. Pagrindinis tikslas – užtikrinti puikų gaminio veikimą ir maksimalų patikimumą.

Turint visus duomenis, kondensatoriaus veikimą galima patvirtinti įvairiomis bandymų serijomis. Nuo unikalių teorinių skaičiavimų iki fizinio patvirtinimo bandymo – tai labai svarbus žingsnis siekiant užtikrinti tinkamas šilumines charakteristikas aerodinaminiame tunelyje.

Atliekant bandymus aerodinaminiame tunelyje imituojamos natūralios sąlygos, įskaitant vidinį terpės srautą ir aplinkos oro srautą – tiksliai taip, kaip tai vyktų realiame pasaulyje. Be įrenginio eksploatacinių savybių bandymo, atsižvelgiama į šaltnešį ir aušinimo oro slėgio nuostolius.

Atlikus bandymus ir patvirtinus prototipą galima užtikrinti, kad masinė „Nissens“ kondensatorių gamyba atitiks eksploatacinius reikalavimus, įskaitant tinkamus šilumos kaitos ir šaltnešio parametrus, būtinus tam tikrai sistemai optimaliai veikti.

Bandymų laboratorijoje atliekamos dar kelios bandymų serijos, kurių metu imituojamos įvairios realios sąlygos transporto priemonėje. Be kita ko, atliekamas trūkimo bandymas iki 80 barų slėgiu, vibracijos bandymas arba slėginis impulsinis bandymas. Kiekvienas jų kartojamas per specialiai sukurtą tūkstančius ciklų trunkantį procesą.

UŽTIKRINA ILGĄ TARNAVIMO LAIKĄ NET IR ATŠIAURIOMIS SĄLYGOMIS

Dėl savo vietos transporto priemonėje kondensatorius per įprastą gyvavimo ciklą nuolat patiria išorės oro ir kelio sąlygų poveikį.

Priklausomai nuo aplinkos, jis gali susidurti su atšiauriais veiksniais, kaip antai drėgme ar fiziniais objektais, tokiais kaip purvas, akmenys ar vabzdžiai, ir dažnai su agresyviais veiksniais, tokiais kaip kelių druska, dėl kurių vyksta aliuminį ardanti cheminė reakcija, t. y. korozija.

„Nissens“ sukūrė specialią nuo korozijos apsaugančią dangą, kuri gerokai pailgina detalės tarnavimo laiką. Jis pagrįstas milteliniu padengimu, kai detalės paviršius padengiamas labai tiksliai, taip sukuriant apsauginį barjerą, kuris veiksmingai panaikina paviršių pažeidžiančias medžiagas.

Be specialaus padengimo tipo, labai svarbu ir tai, kaip įrenginys padengiamas. Tik kruopščiai padengus visą paviršių, įskaitant visas įdubas ir technologinius tarpelius, galima užtikrinti geriausią apdorojimo veiksmingumą ir ilgalaikę apsaugą.

Būtent todėl „Nissens“ bandymų laboratorijoje atliekant ilgalaikį korozijos bandymą, imituojantį natūralias atmosferos sąlygas, tikrinamas ir kondensatorių tarnavimo laikas.

Šimtai valandų klimatinėje kameroje yra specialiai sukurtos bandymų serijos dalis. Taip patikrinama, ar kondensatoriaus antikorozinė apsauga atspari atšiaurioms sąlygoms.

„Nissens“ laboratorijoje ir nepriklausomuose išorės institutuose atlikti bandymai parodė, kad kai neapdorotas aliuminis yra veikiamas bandymo sąlygų, specialia danga padengti „Nissens“ kondensatoriai tarnauja gerokai ilgiau nei originalios įrangos ar antrinės rinkos analogai be apsaugos.

Atlikus bandymus taip pat paaiškėjo, kad po 400 valandų, praleistų druskų kameroje, „Nissens“ slėginis kondensatorius, padengtas apsaugine danga, išlaiko savo struktūrą ir neturi jokių korozijos požymių ar stipraus briaunų nusidėvėjimo. Kondensatorius išlieka sandarus ir atliekant aukšto slėgio azoto bandymą – neatsiranda jokių nuotėkių.

SUPROJEKTUOTA TAIP, KAD BŪTŲ GALIMA SAUGIAI PRISTATYTI IR LENGVAI MONTUOTI

Technikai lengvai atpažįsta kondensatoriaus kokybę: nuo pirmojo kontakto su gaminiu ir jo montavimo iki pat tolesnio sistemos veikimo. Pakuotė – neatsiejama gaminio kokybės dalis.

„Nissen“ kondensatorių dėžės suprojektuotos taip, kad pažeidžiama dalis būtų apsaugota viso pristatymo metu. Kondensatorius gali būti smarkiai pažeistas, ypač paskutiniame etape ir pristatant jį per kurjerį. Todėl „Nissens“ gaminamiems kondensatoriams puikią apsaugą užtikrina stora, sandariai uždaroma kartoninė dėžė, specialios šilumokaičio kraštų apsaugos ir standus tvirtinimas kartone.

Be to, nuo 2024 m. sezono „Nissens“ iš anksto pripildo kondensatorius azoto, kad į juos nepatektų nešvarumų ir drėgmės ir būtų apsaugotas jautrus filtro džiovintuvas.

Kondensatorių keičiančioms dirbtuvėms taip pat aktualus montavimo procesas. Svarbūs veiksniai yra ne tik laiko sąnaudos, bet ir saugus montavimas, užtikrinantis tinkamą sistemos sandarumą ir gyvybiškai svarbų kitų dalių veikimą.

Puiki apdaila ir specialus montavimo bandymas padeda užtikrinti, kad „Nissen“ kondensatoriai puikiai derėtų prie automobilio konstrukcijos. Be to, laikantis „First Fit“ koncepcijos, kondensatoriaus pakuotėje yra papildomų montavimo dalių. Prireikus įsukite varžtus ir nepamirškite sandarinimo žiedų, kad galėtumėte džiaugtis lengvu ir saugiu montavimu.

Žiūrėkite filmą ir sužinokite daugiau apie tai, kaip „Nissens“ kuria, gamina ir tvirtina tikros „Nissens“ kokybės kondensatorių.

Žiūrėti filmą

NISSENS KONDENSATORIUS Tikra naujovė antrinėje rinkoje

 KONKURENCINGAS PASIŪLYMAS

„Nissens“ pasiūlymas dėl kondensatorių – tai išsami programa, skirta atsarginių detalių platintojų verslui pagerinti, kad jie būtų pasirengę aptarnauti savo klientus aktyviu oro kondicionavimo sezonu ir po jo.

VISKAS VIENOJE VIETOJE

„Nissens“ kondensatorius yra dalis išsamaus bendrovės siūlomų oro kondicionavimo sistemos atsarginių detalių asortimento, apimančio aštuonias kitas oro kondicionavimo sistemų produktų linijas.

PLATUS IR KONKURENCINGAS ASORTIMENTAS

„Nissens“ kondensatorių asortimentas buvo sukurtas tam, kad patenkintų rinkos poreikius ir pasiūlytų išsamų ir konkurencingą dažniausiai keičiamos oro kondicionavimo sistemos dalies asortimentą. Programoje yra 1 200 modelių, kurie sudaro daugiau kaip 92 proc. Europos automobilių parko.

Kiekvieną sezoną asortimentas papildomas daugiau kaip 50 naujų kondensatorių modelių naujausiems automobiliams.

NAUJŲ RŪŠIŲ ENERGIJA VAROMOS TRANSPORTO PRIEMONĖS

„Nissens“ asortimente yra daugiau kaip 140 kondensatorių modelių, skirtų naujų rūšių energija varomoms transporto priemonėms – jie apima 74 proc. hibridinių ir elektrinių automobilių modelių Europoje.

TECHNINĖ PAGALBA

Be puikaus gaminio, siūlome ekspertines žinias apie oro kondicionavimo sistemą, įskaitant techninę priežiūrą, trikčių šalinimą ir komponentų montavimą. Pagalbos svetainė yra lengvai prieinama, joje galima rasti tiek internetinių priemonių, tiek labai veiksmingų „gyvų“ mokymų.

PUIKUS PAKAITALAS

Kai sistemai reikia naujo patikimo ir gerai veikiančio kondensatoriaus, „Nissens“ kondensatorius yra puikus pasirinkimas, kad technikas galėtų suteikti aukščiausios klasės oro kondicionieriaus aptarnavimo paslaugas.

PUIKI APSAUGA TRANSPORTUOJANT

Saugi pakuotė apsaugo pažeidžiamą gaminio dalį nuo pažeidimų.

Kondensatorius suslėgtas neutraliomis dujomis, o jo jungtys apsaugotos sandariais dangteliais (sprendimas įdiegtas daugumoje „Nissens“ kondensatorių asortimento modelių 2023–2024 m. sezonais).

Šios ypatybės užtikrina jo sandarumą ir neleidžia purvui bei drėgmei patekti į įrenginio vidų.

 ILGAAMŽIS GAMINYS

Visi „Nissens“ kondensatoriai padengiami apsaugine danga, kad ilgai tarnautų net ir atšiauriomis aplinkos sąlygomis.

PAPRASTAS MONTAVIMAS

Detalė tiksliai atitinka transporto priemonės išdėstymą. „Nissens“ kondicionieriai „First Fit“ tiekiami su reikalingais sandarinimo žiedais, todėl montavimo procesas yra paprastas ir saugus sistemai.

PUIKUS NAŠUMAS

Tinkama konstrukcija ir medžiagos užtikrina detalės – o kartu ir visos sistemos – patvarumą ir ilgalaikį našumą.

Norėdami sužinoti daugiau, apsilankykite nissens.com/climate

Net jei detalė atrodo sandari ir nepažeista, dėl korozijos ir briaunų nusidėvėjimo gali gerokai suprastėti kondensatoriaus veikimas.

„Nissens“ kondensatoriai gaminami naudojant modernias technologijas ir aukščiausios kokybės žaliavas.

Kūrimo proceso metu kruopščiai apgalvojama kondensatorių konstrukcija, medžiagos ir apdaila, kad būtų užtikrintas optimalus masinės gamybos atsarginių detalių veikimas.

„Nissens“ bandymų laboratorijos užtikrina, kad pažangios patikros serijos, tokios kaip realias sąlygas imituojantys eksploatacinių savybių bandymai aerodinaminiame tunelyje, garantuotų aukščiausios kokybės gaminius.

„Nissens“ kondensatorių ilgą tarnavimo laiką lemia specialiai sukurta danga.

Pažangaus korozijos bandymo su druskos kameromis metu tikrinamos kondensatoriaus antikorozinės savybės.

Rezultatai parodė, kad po 400 valandų bandymų kondensatorius išlaiko savo struktūrą. Ant briaunų nebuvo korozijos požymių, o atlikus slėginį bandymą nenustatyta jokių kondensatoriaus nesandarumų.

„Nissens“ kokybės standartas apima tvirtą apsauginę pakuotę ir papildomas dalis, skirtas paprastam ir saugiam montavimui („First Fit“).

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!