Išskirtinės naujos energijos transporto priemonių verslo galimybės

11 balandžio 2024, 8:46

Naujos energijos transporto priemonių (NEV), įskaitant hibridinius ir elektrinius automobilius, šiluminės sistemos yra pažangesnės nei įprastų automobilių su vidaus degimo varikliais, todėl jų priežiūrai ir taisymui reikia skirti ypatingą dėmesį. Nepriklausomas sektorius turi puikią galimybę pasinaudoti palankia situacija ir pasiūlyti tinkamas paslaugas bei reikiamas atsargines dalis.

„Daugelis NEV šiluminių sistemų remiasi šilumos siurblių sprendimais, kurie yra pažangesni nei įprasta oro kondicionavimo sistema. Šilumos siurblių sistemos yra labai svarbios elektromobilio mobilumui, jo įveikiamam atstumui, akumuliatoriaus įkrovimui ir patogumui vairuojant,“ – aiškina „Nissens Automotive“ rinkodaros vadovas Jan Zieleskiewicz.

„Nissens Automotive“ yra tobulas partneris priimant iššūkį prekiauti atsarginėmis NEV dalimis. Parduodame atsargines dalis jau kelis dešimtmečius ir turime platų produktų asortimentą, atspindintį sparčią transporto priemonių technologijų raidą. Todėl prekiaujame produktais NEV šiluminiams varikliams, taip pat turime pasiūlyti ir pripažintų oro kondicionavimo sistemų bei efektyvumo ir emisijų sistemos dalių, tiksiančių daugeliui Europos gamintojų ir modelių. Be plataus pasirinkimo ir kokybės, taip pat turime išsamių įvairiai taikomų techninių žinių, galinčių patenkinti tiek pagrindinius, tiek ekspertų poreikius.

Be to, visi šie produktai pagaminti pagal „Nissens“ kokybės standartus, siekiant aprūpinti nepriklausomą priežiūros ir remonto sektorių aukščiausios kokybės lengvai montuojamomis ir puikiai veikiančiomis atsarginėmis dalimis.

Unikalus atsarginių dalių rinkos pasiūlymas

„Nissens Automotive“ NEV dalių asortimentą sudaro daugiau nei 1000 prekių, skirtų populiariausiems automobiliams, ir daugiau nei 4000 vienetų originalios įrangos. Visada, kai reikia, „Nissens“ produktai parduodami su papildomomis montavimo dalimis sunkvežimiams, o tokios garsios įmonės paslaugos kaip NTC / ekspertų techninio mokymo programa padeda pasidalyti žiniomis apie NEV šilumos valdymo sistemas, įskaitant šilumos siurblių sprendimus.

Pritaikymas populiariausioms naujos energijos transporto priemonėms

„Nissens“ NEV dalių asortimentas yra pritaikytas populiariausioms transporto priemonėms: BMW (i3 ir i8 modeliams ir hibridui), „Chevrolet Volt“, elektromobiliui „Fiat 500“, „Hyundai“ elektromobiliui „Ioniq” / hibridui „Kona“, hibridui „Kia Niro“, įkraunamam hibridui „Mitsubishi Outlander“, elektromobiliui „Nissan Leaf“, „Opel Ampera“, elektromobiliui „Renault Zoe“, elektromobiliui „Škoda E-Citigo“, „Tesla“ modeliams S / 3 / X, „Toyota“ ir „Lexus“ hibridams, hibridui „Volvo XC90“, hibridui „VW Golf VII GTE“.

Be to, šiuo metu ruošiame daugiau nei 40 naujų dalių, skirtų „Audi E-Tron“, „BMW IX“ serijai ir „Mercedes EQC“ serijai.

Norėdami daugiau sužinoti apie „Nissens“ NEV asortimentą apsilankykite: www.nissens.com/nev

Jei jus domina techniniai ištekliai, įskaitant NEV paslaugas, apsilankykite: www.nissens.com/experts

NIEKADA NENUSTOKITE MOKYTIS

Netrukus bus atliekama įprastinė hibridinių ir elektrinių transporto priemonių apžiūra bei jų oro kondicionierių remontas. Gebėjimas pataisyti jų klimato kontrolės sistemas bus labai svarbus tolesnei jūsų automobilių / oro kondicionavimo verslo sėkmei.

Skelbiame daug mokomosios medžiagos apie NEV klimato kontrolės sistemas ir, be kita ko, apie tai, kaip išplauti šilumos siurblio kilpas arba pakeisti aukštos įtampos oro kondicionieriaus kompresorių. Ir toliau dalysimės informacija apie NEV, todėl jos ir daug daugiau techninės medžiagos rasite mūsų ekspertų žinių portale adresu: www.nissens.com/experts

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!