„Valeo“ generatoriai ir starteriai iki 10 metų senumo automobiliams

14 birželio 2015, 22:39

„Valeo Classic“ tai starterių ir generatorių asortimento gama, skirta populiariausiems iki 10 metų senumo automobiliams. Asortimento naujienas sudaro 160 pozicijų.

Šio naujo asortimento papildymo pagrindinė mintis yra: „kokybė už žemą kainą“. Asortimento papildymas yra skirtas automobiliams, kurių rinkos vertė yra žemesnė.

Vairuotojai dažnai pabrėžia, kad aukštos kokybės dalys jiems yra per brangios. Tai dažniausiai pasako vairuotojai, kurie vairuoja senesnį ir pigesnį automobilį, o investavimas į seną automobilį dažnai yra prabanga. Į senesnius automobilius dažnai montuojamos pigios ir nekokybiškos dalys.

Starteris ir generatorius yra vieni iš pagrindinių automobilio elementų. Pigesnė alternatyva šioms dalims dažnai yra nežinia kokios kokybės dėvėtos arba pigiai restauruotos dalys. Naudotos dalys gali funkcionuoti ilgus metus arba sugesti tik nusipirkus. Pigios dalys dažnai yra azijietiškos kilmės, o jų kokybė labai žemo lygio. Restauruotų dalių kokybė priklauso nuo mechaniko sugebėjimų ir išsilavinimo šioje srityje.

Reikia atsiminti, kad senesnių, negu 10 metų automobilių konstrukcija yra sudėtingesnė. Tai juk automobilis, kuris buvo sukurtas XXI amžiuje, o šiuose automobiliuose jau yra daug elektroninių komponentų. Aptarnauti šiuos automobilius reikalingas diagnostinis įrengimas. Tokiuose automobiliuose tiek starteris, tiek generatorius jau yra sudėtingos konstrukcijos.

„Valeo Classic Start & Alternator“ asortimento gama tai gamykliškai restauruotos dalys. Šios dalys yra pigesnės ir kokybiškos. „Valeo“ superka starterių ir generatorių laužą ir restauruoja šias dalis. Superkami tik kokybiški ir nepažeisti generatoriai ir starteriai. Restauravimo darbus atlieka kvalifikuoti savo srities „Valeo“ specialistai. Šioms dalims taikoma „Valeo“ garantija.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!