WUZETEM ekspertai spaudos pusryčiuose su žurnalistais

17 lapkričio 2023, 15:03

Spalio 6 d. Varšuvoje vykusiuose pusryčiuose su žurnalistais WUZETEM ekspertai, vadovaujami prezidentės Anna Ścieszko-Osińska, kalbėjo apie teigiamą įmonės transformaciją, kompetenciją, potencialą ir plėtrą.

Viena svarbiausių temų buvo NAUJOSIOS TECHNOLOGIJOS IR RINKODARA

Vienas iš svarbiausių sėkmingos WUZETEM transformacijos veiksnių buvo mašinų parko išplėtimas ir MTTP skyriaus plėtra, įskaitant bendradarbiavimą su tokiais universitetais kaip WAT, Lenkijos mokslų akademijos Fizikinės chemijos institutas ir Varšuvos technologijos universitetas. Dėl to šiuo metu bendrovė yra viena iš nedaugelio įmonių Lenkijoje ir Europoje, sėkmingai diegiančių DLC technologiją – deimantinių anglies dangų gamybą. WUZETEM yra vertinama dyzelinių variklių purkštukų dalių, kurios kasdien naudojamos regeneravimo gamyklose visame pasaulyje, gamintoja. Įmonė siūlo dyzelinių variklių įpurškimo sistemoms skirtus purkštukus, kurie naudojami tokių garsių markių kaip Toyota, Mercedes-Benz, BMW ir kt. automobiliuose.

BENDRADARBIAVIMAS SU SAVIVALDYBĖS SEKTORIUMI IR SINERGIJA ARP GRUPĖJE – dar viena diskusijoje aptarta tema

Dėl minėtų investicijų ir ekspertinių žinių WUZETEM įgijo naujų pramoninių kompetencijų, naudingų ne tik jai pačiai, bet ir susijusiems sektoriams, įskaitant strateginės svarbos sektorius, kuriems būtinas atsparumas, pavyzdžiui, ginkluotės sektoriui. Tai viena iš svarbių bendrovės valdybos suplanuotų plėtros krypčių, kuri, be kita ko, buvo įgyvendinta gavus Vidaus reikalų ir administracijos ministerijos (MIAA) koncesiją ginklų ir šaudmenų, skirtų kariuomenės ir policijos reikmėms, gamybai, sandėliavimui ir prekybai.

Pastarieji krizės metai įrodė tiekimo grandinės saugumo svarbą ir šiuo požiūriu pagrindinis procesas yra įtraukti šalies pramonę į tiekimą taip, kad logistikos grandinės būtų kuo trumpesnės, lankstesnės ir atsparios neramumams.

Vertinga ir įkvepianti susitikimo pabaiga: “Investicijų ateitis ir „PIRMIAUSIA – ŽMOGUS“.

Apibendrindama pranešimą spaudai, Prezidentė A. Ścieszko-Osińska pabrėžė investicijų ne tik į infrastruktūrą, bet ir į žmogiškąjį kapitalą svarbą. Bendrovės padėtis Lenkijos ir pasaulio rinkose yra visų komandų pastangų ir darbo kultūros pokyčių rezultatas, kai pagrindinis principas yra „pirmiausia žmogus“, o požiūris „viską galime išspręsti“, o ne „mums pavyks“.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!