„AIC Germany“. Nuo kompetencijos iki tobulumo.

6 balandžio 2023, 10:00

1975 metais Vokietojoje, Hamburgo centre buvo įkurta dviejų asmenų įmonė „Jürgen Liebisch GmbH“, kuri laikui bėgant išaugo į sėkmingą vidutinio dydžio įmonę, veikiančią nepriklausomoje automobilių antrinėje rinkoje.

Dabar parduodame savo gaminius visame pasaulyje ir specializuojamės dinamiškame problemų sprendime. Mūsų moderniausias logistikos centras yra Glinde, netoli Hamburgo. Kaip Hanzos verslininkai, garsėjame tuo, kad tvirtai abiem kojom stovime ant žemė, esame autentiški ir patikimi. Be to, darbas mums yra pats svarbiausias dalykas.

100 prekių grupių – apie 13 000 prekių

Dėka mūsų plataus produktų , suskirstytų į daugiau nei 100 produktų grupių ir daugiau nei 13 000 prekių, asortimento kuriame sprendimus nepriklausomai antrinei rinkai. Mūsų pagrindinis prioritetas yra ir išlieka sėkmingas aukštos kokybės produktų ir sąžiningų kainų derinys, užtikrinantis, kad net senesnės transporto priemonės būtų tinkamos naudoti.

Mūsų stiprūs partneriai yra:

Be nuosavo aukštos kokybės prekės ženklo „AIC Germany“, pastaraisiais metais taip pat užmezgėme komercines partnerystes su originalios įrangos gamintojais „iwis“, „Dunlop pakabos sistemos“, OLSA

5 metų garantija

Kokybė ir patikimumas yra mūsų svarbiausi prioritetai visur – nuo ​​darbuotojų žinių iki darbo procesų.

Kai atsarginė dalis praeina visus mūsų išsamios kokybės kontrolės patikrinimus, užsakytas produktas gali būti pristatytas klientui.

Juk AIC nori užtikrinti, kad remontas vyktų sklandžiai. Jei taip nėra, visoms mūsų AIC asortimento atsarginėms dalims taip pat suteikiame 5 metų iki 75 000 km garantiją. Mes randame pasitenkinimą iš mūsų klientų pasitenkinimo.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!