„Osram“ asortimente žibintai pramoniniams automobiliams

2 kovo 2015, 21:52

„Osram“ papildė savo asortimentą „Road-Teq“ prekės ženklo LED produktais.

„Osram“ asortimentas papildytas naujais LED produktais „Road-Teq“, produktai yra skirti pramoniniams automobiliams. Šiuos žibintus rekomenduojama naudoti  keturračiuose, statybinėje technikoje, žemės ūkio technikoje, avarinių tarnybų automobiliuose, komunalinių paslaugų tiekėjų automobiliuose, krautuvuose.   Jie gali būti naudojami sistemose, kurių įtampa yra nuo 10 iki 30 V, žibintų tarnavimo laikas – iki 30 000 valandų. Šie žibintai yra ypač atsparūs dulkėms ir vandeniui (apsaugos klasė IP-67), puikiai veikia esant temperatūrai nuo  -40°C iki 85°C. 

Asortimentą sudaro treji žibintai: WL18W, WL27W ir WL72W. Pirmieji žibintai yra apvalūs, sudaryti iš šešių „Osram“ diodų, kurių kiekvieno galia yra 3 W. Žibintų WL18W šviesos srautas yra 822 lm. Antrieji žibintai (WL27W) yra kvadratinės formos ir sudaryti iš 9 šviesos diodų, kurių kievieno galia yra 3 W. Jų šviesos srautas yra net 1909 lm. Dar geresnių parametrų yra žibintai WL72W. Jie sudaryti iš 24 diodų, kurių bendra galia sudaro 72 W. Jų šviesos srautas yra 3016 liumenų. Visi žibintai spinduliuoja šviesą, kurios spalvinė temperatūra yra 6000 K, ji sukuria gerą kontrastą bei garantuoja saugumą.

„Osram“ šviesos diodai, dėka savo charakteristikų, tokių kaip atsparumas smūgiams, spalvų perteikimo indeksas ar spalvinė šviesos temperatūra, idealiai tinka naudojimui pramoniniuose automobiliuose. LED tarnavimo laikas siekia 100 000 valandų. Kuriant „Osram“ LED diodus yra išbandomas jų poveikis žmogaus regėjimui, kiekviename gamybos etape atliekama detali kokybės kontrolė. „Osram“ yra sukūrusi ESD diodą, kuris apsaugo nuo elektrostatinės iškrovos iki 8 kV.

Straipsnį pateikė įmonė „Osram“.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!