„Elring“ filmukai apie montavimą

9 sausio 2023, 9:51

Praktiški, vaizdais pateikti patarimai profesionalams, dirbantiems automobilių priežiūros įmonėse: kaip kvalifikuotai pakeisti variklio galvutės sandariklį, į ką atkreipti dėmesį keičiant turbokompresorių arba kaip taisyklingai įrengti sandarinimo žiedą PTFE?

Su visais šiais klausimais profesionalai, dirbantys automobilių priežiūros įmonėse, susiduria kone kasdien. Paprastai kartu su variklio galvutės tarpinėmis, turbokompresoriaus montavimo komplektais ir riebokšliais, montavimo instrukcijos pateikiamos popierine forma. Tačiau patirtis rodo, kad jos „pražūva“ dirbtuvėse arba tiesiog išmetamos į šiukšliadėžę, žinoma, neperskaitytos. Atitinkamos žinios apie taisyklingą automobilių dalių montavimą yra būtinos tam, kad jos veiktų tinkamai ir negestų. Tai taip pat padeda išvengti nereikalingų reklamacijų, tad „Elring“ siekia perteikti technologijos naujoves kurdama praktinius trumpus filmukus, skirtus konkretiems montavimo atvejams. Juose detaliai parodomi visi būtini keitimo, t. y. atskirų keičiamų dalių montavimo, etapai.

Gamintojo „Elring“ filmukus rasite interneto svetainėje http://www.elring.de/ bei https://www.youtube.com/user/elringdasoriginal

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!