CRK2 iš WESEM, platus pritaikymas transporto priemonėse, dabar taip pat versija su atbulinės eigos homologacija (CRK2-AR)

21 rugsėjo 2020, 11:35

CRK2 lempa papildo įspūdingą Lenkijos gamintojo, bendrovės WESEM, darbo lempų asortimentą. Optimaliai parinkti parametrai gerai apgalvotame, aukštos kokybės gaminyje už labai patrauklią kainą. Neseniai CRK2 lempų šeimą papildė lempa su atbulinės eigos homologacija, skirta naudoti sunkvežimiuose ir mikroautobusuose.

Lenkijos gamintojas patenkino vartotojų lūkesčius ir paruošė LED technologijos lempų seriją už patrauklią kainą.

CRK2 LED lempos yra kvadratinių lempų serija, įprastas dydis 105 mm x 105 mm. Lempa su plačiu šviesos pluoštu yra 3 versijų. Pirmoji su 800 lm šviesos srautu (11 W galia) yra puikus energijos taupymo ir patogus halogeninės lempos pakaitalas, antroji su 1600 lm (22 W galios) srautu atitinka vartotojų, kuriems reikia apšviesti didesnį plotą, kad padidintų darbo komfortą ir matomumą, poreikius, trečioji lempa su plačiausiu šviesos pluoštu tiks kaip papildomas apšvietimas, taip pat gali būti naudojama kaip atbulinės eigos žibintas viešuosiuose keliuose, turi E20 atbulinės eigos homologaciją.

Gamintojas paruošė kompaktišką variantą, kuris taip pat puikiai tiks nišose ir mažose erdvėse. Rankenos vietos pakeitimas ir jos reguliavimo būdai suteikia galimybę žibintą pritvirtinti pasirinktu būdu, įskaitant labai estetinį atšvaito pritvirtinimą prie paviršiaus galo.

CRK2 LED lempų serija yra puikus produktas klientams, kurie tikisi:

  • firminio gaminio už labai prieinamą kainą darbo lempų klasėje iki 1600 lm,
  • ilgo lempų tarnavimo laiko ir patikimumo,
  • geros kokybės produktopatikimo gamintojo,
  • mažų energijos sąnaudų ir radijo trukdžių nebuvimo,
  • galimybės pasirinkti daugybę variantų ir bet kokį surinkimo būdą,
  • užtikrintos garantijos.

Pirkdami CRK2 lempas, vartotojai sužinos, kad kokybiškos prekės neturi būti brangios, kad galima montuoti LED lempas, nebijant radijo trikdžių, nereikia vargti dėl apšvietimo gedimų, kaip naudojant tradicines kaitinamąsias lempas, tuo pačiu vartotojai gaus produktą, kuris tarnaus jiems daugelį metų.

Lempos gaminamos Lenkijoje, o kiekvienas gamybos etapas kontroliuojamas pagal įmonėje galiojančią kokybės sistemą ISO 9001: 2015.

CRK2 LED lempos naudojamos sunkvežimiuose, mikroautobusuose, specialiose transporto priemonėse, žemės ūkio ir statybinėse mašinose bei lėtai važiuojančiose transporto priemonėse, taip pat visose transporto priemonėse, kur reikalingas papildomas šviesos šaltinis. WESEM produktus galite įsigyti iš automobilių, statybinių ir žemės ūkio apšvietimo platintojų.

Plačiau: wesem.com

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!