Elektrizuojančios naujienos

12 sausio 2015, 23:27

Pastaruoju metu sistema „Start&Stop“ yra intensyviai tobulinama ir vis dažniau montuojama į naujus automobilius. Energijos atgavimas stabdant – nevažiuoju, vadinasi, nenaudoju degalų – tai taupymas ir mažesnės degalų sąnaudos, kartu ir mažesnė deginių emisija. To reikalauja vis griežtėjantys ekologiniai reikalavimai. Todėl „Bosch“, kaip ir kiti gamintojai, nuo naujo 2014–2015 metų akumuliatorių sezono pristato atnaujintą „Start&Stop“ asortimentą.

Linija S6 AGM bus perkelta į S5 AGM ir bus žymimi S5A. Akumuliatoriai S5E EFB bus perkelti į S4 EFB liniją ir pažymėti nauju numeriu S4E. Tuo tarpu „Varta Start&Stop Plus AGM“ bus pakeisti „Silver Dynamic AGM“ serijos akumuliatoriais, o „Start&Stop EFB“ tipo akumuliatoriai įsilies į „Blue Dynamic EFB“ liniją.

„Exide“ firmos pasiūlyme taip pat atsiras pakeitimų: „Micro-Hybrid AGM“ bus naujai grafiškai apipavidalintas, kaip „Exide Start Stop AGM“, o „Micro-Hybrid ECM“ bus siūloma apipavidalinti kaip „Exide Start Stop EFB“. Senos linijos bus keičiamos palaipsniui išparduodant atsargas.

Reikėtų atkreipti dėmesį, kad AGM akumuliatorių negalima pakeisti EFB ir ECM

serijos akumuliatoriais, nepaisant vienodo AGM žymėjimo AGM, taip pat paprastais SLI akumuliatoriais. Toks pakeitimas per trumpą laiką gali pakenkti akumuliatoriui.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!