Tobulai įvaldyta OEM kokybė: BORG Automotive pažangus atnaujinimo procesas

6 rugsėjo 2000, 16:19

Danijos įmonė BORG Automotive tapo viena didžiausių nepriklausomų atnaujintojų Europos atsarginių dalių rinkoje. Įmonė dešimtmečius tobulino savo asortimentą, kokybę ir atnaujinimo procesą, ir šiandien BORG Automotive siūlo unikalų aštuonių atnaujintų produktų grupių asortimentą. Įmonė parduoda savo atnaujintus produktus su keturiais patraukliais ir gerai žinomais prekės ženklais: DRI, Elstock, Lucas ir TMI.

Pasiūlymas

BORG Automotive siūlo aštuonias produktų grupes: starterius, generatorius, oro kondicionavimo kompresorius, turbokompresorius, EGR vožtuvus, stabdžių suportus, vairo mechanizmus ir vairo stiprintuvų siurblius, atnaujinamus jų pačių gamybos vietose Lenkijoje, JK ir Ispanijoje. BORG naudoja tik OEM dalis atnaujinimui; visos jos atnaujinamos, kad atitiktų originalų standartą.

Kaip atnaujintojas, BORG Automotive kontroliuoja visą atnaujinimo procesą nuo dalių ir gamybos iki pardavimo ir aptarnavimo. Ši visiška kiekvieno proceso kontrolė suteikia BORG pranašumą kokybės kontrolės ir testavimo srityje. Visi įrenginiai yra individualiai išbandomi pagal aukštus BORG atnaujinimo ir gamyklos standartus, o gamyba yra sertifikuota pagal ISO 9001:2015 ir 14001:2015 standartus ir tiekiama su dvejų metų garantija.

Atnaujinimo procesas

Norint atnaujinti automobilių dalis, gaunami naudoti produktai, vadinami branduoliais. BORG Automotive parduoda savo atnaujintus įrenginius su užstatu, kuris grąžinamas klientams, jei jie atsiunčia BORG keičiamą įrenginį. Branduolys, kurį BORG gauna mainais už atnaujintą įrenginį, siunčiamas į jų branduolių sandėlį Lenkijoje; didžiausią branduolių sandėlį Europoje su daugiau nei 1 milijonu vienetų – paruoštų atnaujinimui.

Atnaujinimo procesas yra kruopščiai vykdomas ir todėl reikalauja ypatingo dėmesio viso proceso metu. Tai yra dėl sudėtingo ir reiklaus atnaujinimo proceso, kurio reikalauja kiekviena dalis.

Atnaujinimo procesas vyksta BORG gamybos vietose ir susideda iš šešių etapų:

  1. Išardymas: Sugedę įrenginiai visiškai išardomi, o dalys, kurių negalima atnaujinti, yra šalinamos.
  2. Valymas: Atskiros dalys kruopščiai valomos įvairiais valymo būdais, tokiais kaip karštas vanduo ir smėliavimas, ultragarsinis valymas ir kt.
  3. Patikrinimas ir rūšiavimas: Išvalyti komponentai intensyviai tikrinami, siekiant nustatyti, ar jie tinka pakartotiniam naudojumui. Tai atliekama vizualiai ir naudojant testavimo įrangą, matuojant, ar tolerancijos yra priimtinose ribose.
  4. Atnaujinimas ir pakeitimas: Šiame etape pakartotinai naudojamos dalys atnaujinamos, pvz., galvanizuojant ir šlifuojant dalis. Dalys, kurios ankstesniuose etapuose buvo pašalintos, pakeičiamos naujomis.
  5. Surinkimas: Atnaujinti įrenginiai vėl surenkami.
  6. Galutinis testavimas: Kiekvienas atnaujintas įrenginys pereina 100% veikimo testą, siekiant užtikrinti, kad įrenginys atitinka OE standartus. Kiekvienas įrenginys yra testuojamas tiek esant aukštam, tiek žemam slėgiui. Tai daroma todėl, kad skirtingos klaidos pasireiškia ir atsiranda esant skirtingiems slėgio lygiams.

Kaip atnaujinti komponentai gali jums padėti

Atnaujinimas siūlo daug privalumų, įskaitant originalių automobilių dalių funkcionalumą, veikimą ir išvaizdą. Be to, energijos ir CO2 emisijos, naudojamos atnaujinimui, yra sumažintos, palyginti su naujos dalies gamyba, o šalinimo poveikis aplinkai taip pat yra žymiai sumažintas. Tai daro atnaujinimą svarbia žiedinės ekonomikos dalimi.

Gyvavimo ciklo vertinimai rodo, kad BORG atnaujinti produktai vidutiniškai sutaupo 60% CO2eq emisijų, 42% energijos suvartojimo ir 70% mažiau gamtinių išteklių eikvojimo, palyginti su naujai pagamintais lygiaverčiais produktais. Be to, BORG Automotive siūlo platų kiekvieno produkto asortimentą savo portfelyje, o tai reiškia, kad jie yra prieinami beveik bet kuriam automobiliui praktiškai nedelsiant, nes BORG Automotive taip pat sukūrė profesionalų logistikos tinklą.

Patarimai ir gudrybės

Keičiant įrenginį svarbu suderinti OE numerį ant seno įrenginio su įsigyto įrenginio numeriu. Dažniausiai yra keletas produktų numerių, skirtų tam pačiam transporto priemonės modeliui ir varikliui. Nesuderinus OE numerio, klientui kyla rizika gauti įrenginį, kuris nesugebės komunikuoti su automobiliu ir todėl tinkamai neveiks. Norėdama padėti klientams pasirinkti tinkamą modelį, BORG Automotive sukūrė modelių paieškos sistemą savo internetinėje parduotuvėje, kur galima ieškoti pagal OE numerį ir gauti tinkamą įrenginį tam tikram numeriui.

Norite sužinoti daugiau?

Jei jus domina, ką BORG Automotive gali pasiūlyti jums ir jūsų verslui, susisiekite su Brian Urup, Centrinės Rytų Europos šalių vadovu: https://borgautomotive-reman.com/new-markets-contact-brian/

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!