Inovatyvi BILSTEIN amortizatorių technologija kemperiams Nauja versija: BILSTEIN B14 coil-over sistema nuo Deimann Fahrwerktechnik VW T5, T6 ir T6.1

12 birželio 2024, 8:36

BILSTEIN B14, sukurta bendradarbiaujant su BILSTEIN ir Deimann Fahrwerktechnik specialiai VW transporterio modeliui, pristatoma kaip nauja versija. Srieginių coilover sistema buvo gerai sutikta kemperių “per nacionalines sienas”, paaiškina Florian Wild, Deimann Fahrwerktechnik pakabos specialistų valdybos direktorius.

Sportiškas ir patogus amortizatorių valdymas – harmoningas charakteris

Srieginių coilover sistema VW T5, T6 ir T6.1 transporterio modeliams pasižymi lanksčiu apie 40-70 milimetrų žemėjimu ir sportiškomis bei patogiomis savybėmis. Be patrauklios išvaizdos, Deimann Fahrwerktechnik sukūrė aukštą dinaminio veikimo lygį ir reikšmingą pakreipimo ir riedėjimo judesių sumažinimą. 2013 m. Deimann parodė, kokie galingi yra jų VW transporteriai: VW T5, aprūpintas BILSTEIN B14 sriegine coilover sistema, įveikė magišką 10 minučių barjerą legendiniame Nürburgring Nordschleife. Su 9:57 rato laiku Deimann VW transporterio modelis pasiekė Nordschleife rekordą komerciniams automobiliams.

Nauja BILSTEIN B14 versija optimizuota VW transporterio modeliui

Visiškai peržiūrėta srieginių coilover sistema pasinaudoja pažangiausiais gamybos procesais pagal griežtus automobilių gamintojų kokybės standartus. Be kitų dalykų, BILSTEIN kūrėjai vėl pagerino amortizatorių savybių stabilumą. Be to, nauja amortizatorių danga ir nauja spyruoklė užtikrina geresnį pakabos atsparumą korozijai. Srieginių coilover sistema BILSTEIN B14 VW T5, T6 ir T6.1 modeliams siūlo dar didesnį patvarumą. Deimann specifiniai reikalavimai dėl atsistatymo ir smūgio, amortizatorių nustatymo savybės ir žemėjimo rodiklis buvo išsaugoti.

Dabar galima įsigyti iš Deimann Fahrwerktechnik

Susidomėję VW transporterio modelių vairuotojai gali gauti visą informaciją apie BILSTEIN B14 VW T5, T6 ir T6.1 modeliams iš Deimann Fahrwerktechnik: Deimann Fahrwerktechnik ir: BILSTEIN Performance.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!