„Mototechnika“ pristato savo gaminius Italijoje, Bulgarijoje ir Lietuvoje

24 spalio 2023, 11:48

Lenkijos lengvųjų ir krovininių automobilių vairavimo ir pakabos komponentų gamintojas su savo pasiūlymu įžengia į naujas užsienio rinkas. Nuo šiol „Mototechnikos“ gaminius galės įsigyti klientai Italijoje, Bulgarijoje ir Lietuvoje. Kaip pabrėžia bendrovės atstovai, tai dar vienas nuosekliai įgyvendinamos plėtros strategijos žingsnis.

„Automobilių dalis gaminame jau daugiau nei 40 metų. Per pastarąjį dešimtmetį padarėme tikrą technologinį šuolį ir labai padidinome savo gamybos pajėgumus. Tai visų pirma reiškia, kad reikia išplėsti gaminių sąrašą. Šiuo metu jame yra apie 1 000 prekių, o kiekvieną mėnesį jų pridedama dar 30. Mūsų pasiūlymas tinka maždaug 80 % Europos transporto priemonių parko. Be to, į katalogą taip pat įtrauktos santykinai naujų automobilių dalys, atsiradusios rinkoje maždaug prieš trejus metus“, – sako pardavimo direktorius Sebastianas Tirakas. „Mes nuosekliai stipriname savo pozicijas Lenkijoje, kur mūsų gaminių galima įsigyti nacionaliniuose prekybos tinkluose, tačiau taip pat dedame daug pastangų, kad padidintume savo pozicijas ir kitose Europos šalyse. Sėkmingai įžengę į Ukrainos rinką, savo pasiūlymus pristatome Italijoje, Bulgarijoje ir Lietuvoje, ir jau planuojame tolesnę plėtrą“, – priduria Sebastianas Tirakas.

Visos „Mototechnika“ siūlomos dalys, įskaitant stabilizatorių šarnyrus, traukes, trauklių galus ir pakabos svirtis, gaminamos Lenkijos gamyklose. Įmonė turi savo liejyklą, presavimo cechą ir modernių kompiuterizuotų staklių parką.Nuo 2018 m. gamintojas naudoja ERP (angl. Enterprise Resources Planning) sistemą, kad optimizuotų gamybos planavimą, atsargų ir sandėlio valdymą. „Mototechnika“ bendradarbiauja su Lenkijos mokslinių tyrimų institutais, be kita ko, kurdama novatoriškas aliuminio kalimo, pjaustymo įrankių termocheminio apdorojimo ir plastiko formavimo technologijas.

„Tiekiame aukštos kokybės gaminius už patrauklią kainą. Mūsų pagamintos dalys ilgaamžiškumu prilygsta gamykloje sumontuotiems komponentams, o kartais net juos pranoksta. Taip yra todėl, kad mes nesistengiame jų „sumažinti“ bet kokia kaina, nes originalios įrangos gamintojai privalo tai daryti siekdami sumažinti transporto priemonių svorį, o tai savo ruožtu turi įtakos naudojamų komponentų tarnavimo laikui,“ – aiškina Sebastianas Tirakas. „Todėl mūsų pasiūlymas skirtas klientams, ieškantiems patikimų atsarginių dalių už prieinamą kainą“, – priduria jis.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!