NPR alyvos siurbliai

15 gruodžio 2017, 0:32

Įmonė NPR of Europe su savo prekiniu ženklu NE daugeliui žinoma kaip europinis padalinys vieno iš kertinių ir stambiausių pasaulyje stūmoklių žiedų gamintojo ir tiekėjo daugelio automobilių pramonei Europoje, Azijoje bei Amerikoje su plačiu asortimentu – nuo aviamodelių iki okeaninių lainerių.

Be abejo, stūmoklių žiedai – svarbiausias variklio elementas, tačiau autoservisų ir variklių centrų specialistai pageidauja, jog kuo daugiau dalių variklio remontui būtų tiekiamos to paties gamintojo, kas išsprendžia visus detalių nesuderinamumo klausimus.

NE nuolat plečia variklio dalių asortimentą naujomis prekių grupėmis. Šiuo metu, be stūmoklių žiedų, NE siūlo stūmoklius, gilzes, įdėklus, vožtuvus, vožtuvų kreipiančiąsias, vožtuvų lizdus, vidaus degimo variklių tarpines, skirstymo velenus ir alyvos siurblius.

Alyvos siurblys – variklio tepimo sistemos širdis. Siurblys paduoda alyvą iš alyvos karterio per alyvos filtrą ir, vis dažniau šiuolaikiniuose automobiliuose, per alyvos aušintoją į variklio tepimo vietas.

Variklio tepimo sistema būtina variklio dalių aprūpinimui pakankamu alyvos kiekiu. Tai uždara sistema, kurioje alyva atlieka ištisą eilę funkcijų:

  • visų tarpusavyje kontaktuojančių variklio dalių tepimas;
  • variklio dalių apsauga nuo perkaitimo/ peraušinimo;
  • nuosėdų, degimo, dilimo dalelių šalinimas iš darbinių zonų:
  • apsauga nuo korozijos;
  • triukšmo ir vibracijos slopinimas;
  • sandarinimas (pavyzdžiui, kartu su stūmoklių žiedais);
  • energijos perdavimas.

Geram aušinimui ir tepimui alyvos siurblys turi būti didelio pajėgumo, kad perpumpuotų visą alyvos kiekį 4-6 kartus per minutę. Paleidus variklį, siurblys iš karto turi paduoti pakankamą alyvos kiekį į tepimo vietas, o paduoto kiekio turi pakakti esant žemo dažnio apsukoms. Kuo modernesnis yra variklis, tuo kritiškesnis yra šis momentas.

Taip pat alyvos siurbliai turi naudoti kuo mažiau energijos, kad nekristų variklio naudingumo koeficiento ir mažėtų kenksmingų išmetamųjų dujų kiekis.

NE tepalų siurbliai puikiai susitvarko su visomis šiomis užduotimis.

Visa NPR įmonės istorija įrodo, jog kokybės klausimais kompromisų nėra!

NPR katalogus galite atsisiųsti čia

NPR produkcijos autentiškumą galite patikrinti čia

NPR internetinis puslapis

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!