TEMOT INTERNATIONAL paskelbė TRW AFTERMARKET 2015 metų tiekėju

20 liepos 2016, 22:22

Vienas didžiausių tarptautinių pirkėjų TEMOT international įteikė TRW aftermarket 2015 metų tiekėjo apdovanojimą. Ši naujiena pastiprina TRW Aftermarket pozicijas ir paverčia ją viena pagrindinių Corner Module sistemos tiekėjų tarptautinėje rinkoje.

Apdovanojimas įteiktas Temot International konferencijoje, skirtoje akcininkams ir tiekėjams. Konferencija vyko gegužės 17 – 18 dienomis Varšuvoje. TRW international apdovanojimą įteikė Fotios Katsardis Temot International CEO – Neil Fryer, Global Parts & Service viceprezidentui ir generaliniam drektoriui, Javier Rodrigo, Parts & Service Europe direktoriui ir Jochen Leuthold, jaunesniajam pardavimų direktoriui Centrinėje Europoje.

„Nuoširdžiai sveikiname TRW Aftermarket gavus šį užtarnautą apdovanojimą”, – pasakė Katsardis. „Kaip tarptautinė įmonė turime daug akcininkų, o tokios įmonės sėkmę lemia stiprūs ir profesionalūs tiekėjai, tokie kaip TRW.”

„Šis apdovanojimas išsskiria TRW ir parodo, kad įmonė ne tik rūpinasi savo dalių kokybe, bet ir sugeba išpildyti daugiau negu klientai tikisi.”

„Šis titulas parodo mūsų komandos visame pasaulyje, sunkų darbą. Labai jiems dėkoju. Tai didelė garbė būti išskirtu tokiu apdovanojimu, kurį įteikė įmonė, kurios filosofija ir požiūris į darbą, susijusį su tiekiamų dalių kokybe ir saugumu”, – pridėjo Neil Fryer.

TEMOT International turi 57 akcininkus,  54 šalyse pelnas siekia daugiau nei 9,2 mlrd EUR.

Nuotraukoje – iš kairės:

TRW Aftermarket: Jochen Leuthold – jaunesnysis pardavimų direktorius Centrinėje Europje Neil Fryer – Global Parts & Service viceprezidentas ir generalinis direktorius; Javier Rodrigo – Parts & Service Europe direktorius.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!