Tamsoje visi mechanikai lygūs

15 sausio 2016, 2:23

Tamsoje visi mechanikai lygūs: jie gali pasakyti savo įžvalgas dėl automobilio gedimo, bet vargu ar be šviesos jį pašalins. Kalbant apie apšvietimo svarbą, bene kiekvienas geras mechanikas patvirtins: iš pažiūros itin paprastas įrankis – apžiūros lempa – iš tikrųjų leidžia dirbti produktyviau. Tačiau su viena sąlyga – jei nereikės iš po mašinos landžioti norint ją įkrauti ar pasiimti geriau šviečiančią. Būtent šių problemų padeda išvengti naujoji belaidė šviesos diodų (LED) lempa „Philips RCH21“.

Automobilių mechanikai lyg susitarę įvardija tris esmines geros serviso lempos savybes – ryškumas, ilgas nepertraukiamas veikimas ir atsparumas smūgiams. Būtent tokia prioritetų tvarka.

Serviso lempos „Philips RCH21“ skleidžiamos šviesos ryškumas prilygsta dienos šviesai, tad atrasti gedimą tampa daug paprasčiau. „Lempai šviečiant per silpnai arba per stipriai, reikia kelių minučių, kol akys pripranta prie pakitusio aplinkos apšvietimo. Mūsų apšvietimo ekspertams pavyko išgauti tokią šviesą, kad, dirbant po automobiliu, jos pokytis, lyginant su įprastiniu patalpų apšvietimu, būtų minimalus“, – pasakojo Tarekas Hamedas, „Philips“ rinkodaros vadovas Centrinėje ir Rytų Europoje.

„Didelis lempos ryškumas neretai reiškia, kad ją teks įkrauti keletą kartų per dieną. „Philips RCH21“ pasižymi mažomis energijos sąnaudomis, todėl lempa gali būti naudojama beveik visą darbo dieną. „Philips RCH21“ modelis turi ECO rėžimą, leidžiantį lempai be paliovos šviesti 6 valandas. Visų pajėgumų naudojamos lempos veikimo laikas siekia 3,5 val. Visgi įspūdingiausia yra tai, kad šio modelio baterijos visiškai įkraunamos vos per 1,5 val. Tai taupo sunaudojamą energiją ir darbuotojų laiką“, – teigė T. Hamedas.

Servisas – ne pati palankiausia aplinka dūžtantiems daiktams. Specialiai lempų niekas nedaužo, tačiau apžiūros įrankiams tenka iškęsti ne vieną nukritimą ant žemės, užmynimą koja ar paspyrimą. Naujoji lempa yra pagaminta iš kietojo plastiko – polikarbonato, kuris taip pat naudojamas neperšaunamų stiklų gamyboje, todėl lempa atspari tiesioginiams smūgiams į korpusą. Be to, lempa „Philips RCH21“ yra visiškai apsaugota ir nuo skysčių, dulkių bei įvairių tirpiklių.

Kalbant apie kitas funkcijas, be kurių neįsivaizduojamos apžiūros lempos, svarbu paminėti, jog „Philips RCH21“ turi integruotą itin stiprų magnetą, atlenkiamą, 360 laipsnių kampu besisukinėjantį kablį, o patogų krentančios šviesos kampą užtikrina lanksti žibinto galvutė. Ji gali lankstytis 90 laipsnių kampu.

Pageidaujantiems dar intensyvesnės šviesos ir ilgesnio eksploatacijos laiko rekomenduojama rinktis analogišką „Philips“ serviso lempą RCH31UV. Šis modelis yra galingesnis, ir skleidžiama šviesa yra beveik 50 proc. ryškesnė. Nepaisant didesnio ryškumo, visiškai įkrauta lempa RCH31UV gali veikti net 8 val. Ši lempa yra tikra serviso meistro pagalbininkė – integruotas ultravioletinių spindulių žibintas leidžia aptikti plika akimi nematomus gedimus.

PHILIPS informacija

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!